Kupili unity game assete i unity game template i evo ti igre...
Ha, napravi bolje i brže
Ne izgleda loše. Bude se igralo.
I što tebe prijeći da ne učiniš isto???
I što tebe prijeći da ne učiniš isto???
Pretpostavljan da kolega ima zrno pameti i osnovnog ukusa. Kad na smeće nabacaš smeće, ne dobiješ umjetničku instalaciju, ma koliko neki iz svita umjetnosti to mislili.
Ali, ako ti voliš takve igre, ko ti brani igrat ih. Kolega izvede dobar zaključak, a ti odma napadaš ka bisan vepar, umisto da otvoriš novčanik i saspeš parsto eura u pomoć ovom revolucionarnom timu gaming developera.
ne znam jel netko u traileru primjetio benzinsku na kojoj piše "IVO" u formatu logotipa INA-e? :) i konobu "Korona" :)
ne znam jel netko u traileru primjetio benzinsku na kojoj piše "IVO" u formatu logotipa INA-e? :) i konobu "Korona" :)
Valjda bi bilo ispravno pitanje ima li tko da je pogledao trailer a da to nije primjetio....
Valjda bi bilo ispravno pitanje ima li tko da je pogledao trailer a da to nije primjetio....
valjda bi ;)
samo kaj klinci to vjerojatno neće ni skužit
valjda bi ;)
samo kaj klinci to vjerojatno neće ni skužit
E jesi me sad podjsetio da sam mator. Ne hvala.
a "maliboro" na kutiji uz kacigu prednabijene kokoši , "cockodas" na tenisicama i vucinu uspješnicu na logotipu ožujačkog?
a "maliboro" na kutiji uz kacigu prednabijene kokoši , "cockodas" na tenisicama i vucinu uspješnicu na logotipu ožujačkog?
da i to isto :)
ovo je zapravo zrcalna inačica Redneck_Rampagea...
...smještena u bespuća Hrvatske, samo kokice nemaju tako dobre power-upove....
Evo stigla je.. Idemo se igrati.
Dan mi je ispunjen i ja sam presretan. Ova igra mi je riješila zatvor od kojeg dugo patin.
Cockslav