'Dnevni boravak' je zarazan film nakon kojeg ne mo

poruka: 6
|
čitano: 1.729
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "'Dnevni boravak' je zarazan film nakon kojeg ne mo".
10 godina

Vrlo lako primjer iz stvarnog zivota. Tih i takvih slucajeva sam se naslusao, vidio samo u jednom slucaju (i to je bilo previse). 

Ljudi naivno pretpostavljaju da je starost = benignost, iskustvo, dobronamjernost. 

Cesto je maska za sebicnost i manipulaciju. 

Pogledat cu ovo, ali mozda i necu, jer me iskreno smeta igranje na rasnu kartu.

Mogao se vrlo lako napraviti horror ili psiholoski triler bez tog elementa.

Ne trebam jos jedan film u kojem ce mi Hollywoodski polit komesari pricati price o zloj bijeloj zeni i igrati na neke karte vec toliko prozvakane. 

2 0 hvala 0
17 godina

IMDB ocjena 4.6 ... jel stvarno netko razmatra gledati ovo? Postoje iznimke, rijetke su, al film sa score ispod 6.9 na IMDB-u se ne isplati gledati, a za serije je neka donja granica 8.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2026 11:44 (Niky518).

4 0 hvala 0
16 godina
Re: 'Dnevni boravak' je zarazan film nakon kojeg n

a gle nisu samo holywoodski komesari, te rasne trzavice postoje i pače zakonski su sankcionirane i kod naših najboljih pajda, Vrancuza...e vala im na Rafalima! koje ćemo skupo plaćati a sumnjam da su tako super-duper - no to je druga priča...

po Napoleonovom građanskom zakoniku, koje konačno više ne vrijedi, za sinove ispoda 25 i kćeri ispod 21 g. starosti je trebala suglasnost oba roditelja za brak...

zadnji slučaj je bio iz 2011,g, dakle ne vrijedi više ali to je bilo pred 15 g. !

Sinak je slijedom stare "When you go Asian, you don't go back Caucasian" - doćero doma Kineskinjicu (vrancusku državljanku 2. generacije!) ali su roditelji rekli - No pasaran!

Ju je je? Je ju je!
10 godina
Stric_Jura kaže...

Sinak je slijedom stare "When you go Asian, you don't go back Caucasian" - doćero doma Kineskinjicu (vrancusku državljanku 2. generacije!) ali su roditelji rekli - No pasaran!

Nemam iskustva s tim pirinac-zenkama, ozenio sam Rvat'cu, ali da ih ima ljepotica, ima.

Sve je u software-u. Jerbo hardware ostari, ali s software-om zivis svaki dan. 

Vijetnamke su navodno na cijeni. Navodno vrlo tradicionalne, i kad odes tamo, upoznas japu i majku, rodbinu, to je zavarena prica. Ti si zet, i to je to. Osim ako nisi debil pa radis gluposti. 

Kolega jedan iz Austrije je tako, ocajan nakon domacih militantnih feministkinja i emotivnih brodoloma, napravio taj potez, i prezadovoljan je. 

Zenska kuzi iz cega je izvucena, da ima normalnog mladica pored sebe, stvaraju nesto (obitelj i buducnost), posvecena, fokusirana, sada i situirana i ne padaju joj na pamet Tinderi, misteriozni stranci iz lokalne kafane itd. 

Samo odu jednom godisnje u Vijetnam da i ona dobije predah i vidi svoje. Osim toga, sve 5. 

16 godina

ma pusti, hardware je odličan, imaju tako meku kožu sve tamo, 'ko porculanske lutkice...

a ako zna i kuhati, svaki Pravi Muškarac je zakaparen - nešto toplo u tanjuru i nešto toplo u krevetu...

ja znam lika s Tajlanđankom i sve 5, ono ima kulturoloških razlika, ali generalno ženica je OK, klinci imaju malo kose tamne oči (i plavu kosu !!!), sve 5...

Ju je je? Je ju je!
10 godina
Stric_Jura kaže...

ja znam lika s Tajlanđankom i sve 5, ono ima kulturoloških razlika, ali generalno ženica je OK, klinci imaju malo kose tamne oči (i plavu kosu !!!), sve 5...

Nevezano za temu. Da sam sad' mladji jedno 20 god, i da nisam resen, mislim da bi razmislio o tako necemu. 

Druga su vremena, drugi su mentalni sklopovi. Treba si olaksati zivot ako se moze. 

Jednom kad' sklopis karijeru, dodjes malo sebi, trebas tako nesto... nekonfliktno, smireno, osjevereno.

Ne neke ludjakinje u filmovima i s kompleksima, u idelologijama i tetovazama i sr@njima. A i toga se navuklo u RH danas podosta.

Gledam i kolege vani, znam njih par, zavrsili su s nekim Ruskinjama pa po crnim kronikama.  

Dodjes doma u Pokrovsk svaki dan pa te na kraju opeljesi i nestane i takve price.

Brrr.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice