Ocekujem svemirski dizajn od sada. Dosta je bilo mekih igrackica. Super vijest 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jedan mali tim cook
tog ivu traži svud.
gdje je, kud je nestao,
to njemu tišti grud.

pa nije samo jedna osoba zadužena za izgled i smjer u kojem se vizualni identitet Apple proizvoda kreće. Radi se o uhodanoj mašineriji od siguran sam nekoliko stotina ljudi u kojoj svatko ima neki mali komadić dužnosti, svatko je maleni kotačić velikog sata kojeg je jako teško zaustaviti. Jony je vjerojatno imao supervizorske poslove, nekakav menađement, gluposti. Zato je moguće i otišao, dosadilo mu se baviti papirologijom i "ljudskim potencijalima"...
pa nije samo jedna osoba zadužena za izgled i smjer u kojem se vizualni identitet Apple proizvoda kreće. Radi se o uhodanoj mašineriji od siguran sam nekoliko stotina ljudi u kojoj svatko ima neki mali komadić dužnosti, svatko je maleni kotačić velikog sata kojeg je jako teško zaustaviti. Jony je vjerojatno imao supervizorske poslove, nekakav menađement, gluposti. Zato je moguće i otišao, dosadilo mu se baviti papirologijom i "ljudskim potencijalima"...
Ne jedna ali sigurno ne stotine ljudi...
Već se vidi napredak sa novim Macbook Pro 16" 
The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
nazalost
najbolje stvari su vizije pojedinca od pocetka do kraja
Zato sve je to manje vise isto kad komisija i odvjetnici slazu mobitele