Samo šišaj ovce!
Samo šišaj ovce!
Uz dostupnost stremia i sličnog koristit streaming servise i plaćat ih danas je ravno tome da svaki put daješ pare zicarosu ispred zgrade.
Uz dostupnost stremia i sličnog koristit streaming servise i plaćat ih danas je ravno tome da svaki put daješ pare zicarosu ispred zgrade.
hajd ako ti nije mrsko da mi napises steps kako da postavim stremiom. ja kako god uradim kad hocu gledati nesta izbaci mi access denied check if you have a valid debrid subscription. guglao sam al bez uspjeha.
Pa da, zasto platiti nesto kad mozes pokrast for free i pravit se da je to najnormalnije.
Pa da, zasto platiti nesto kad mozes pokrast for free i pravit se da je to najnormalnije.
Dakle, ne da ih treba pljačkat nego ih treba nakon toga istuć i strpat u zatvor.
A ljubazno molim nekog od moderatora da otvori temu jer ovo je za detaljniju raspravu u zasebnom prostoru.