Disney najavljuje strože mjere protiv dijeljenja l

poruka: 6
|
čitano: 3.433
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Disney najavljuje strože mjere protiv dijeljenja l".
8 godina

Samo šišaj ovce!

9 0 hvala 1
10 godina

Uz dostupnost stremia i sličnog koristit streaming servise i plaćat ih danas je ravno tome da svaki put daješ pare zicarosu ispred zgrade. 

Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
Re: Disney najavljuje strože mjere protiv dijeljen
nhooydz kaže...

Uz dostupnost stremia i sličnog koristit streaming servise i plaćat ih danas je ravno tome da svaki put daješ pare zicarosu ispred zgrade. 

hajd ako ti nije mrsko da mi napises steps kako da postavim stremiom. ja kako god uradim kad hocu gledati nesta izbaci mi access denied check if you have a valid debrid subscription. guglao sam al bez uspjeha.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
Idi na debrid stranicu i kupi pretplatu, ja sam uzeo prvo na mjesec, kad sam vidio da sve savrseno radi uzeo sam na 3 mjeseca. Mislim da izadje oko 3 eura
12 godina
nhooydz kaže...

Pa da, zasto platiti nesto kad mozes pokrast for free i pravit se da je to najnormalnije. 

14 godina
Grozni_Zabac kaže...
nhooydz kaže...

Pa da, zasto platiti nesto kad mozes pokrast for free i pravit se da je to najnormalnije. 

https://nypost.com/2024/08/13/us-news/disney-wants-allergy-death-suit-tossed-because-of-disney-subscription/

Dakle, ne da ih treba pljačkat nego ih treba nakon toga istuć i strpat u zatvor.

A ljubazno molim nekog od moderatora da otvori temu jer ovo je za detaljniju raspravu u zasebnom prostoru.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice