Dinamov lov na Ligu prvaka dostupan svima, evo gdj

poruka: 2
|
čitano: 974
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dinamov lov na Ligu prvaka dostupan svima, evo gdj".
18 godina

Kako imate lijepu AI sliku, moram reći današnju anegdotu, naime vraćajući se iz gužvovitog grada tijekom vožnje počele su vijesti pa je spikerica na kraju najavila i ovu utakmicu sa informacijom:

"Ovo je Dinamu i Thunu 400ti put da se susreću a dosad je Dinamo pobjedio 136 puta".

Prvo sam pomislio da imam infarkt, pa onda da me uhvatila sunčanica ili da sam pored jedne uklete kuće po putu otišao u Zonu Sumraka pa sad slušam vijesti iz 2126e. 

Sad ne znam je li spikerica čitala AI pripremljene vijesti ili su "zaposlili" AI spikere kao u Srbiji, ali mislim da je ovo prvo jer je to bio onaj poznati glas spikerice vijesti koje se puštaju na više radio stanica.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

anti click-bait - prijenos je večeras na RTL-u (uzvrat također), ak sam dobro uhvatio vijesti sinoć - Brkić i Schindelfeld komentiraju...

Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice