De'Longhi Eletta Ultra vam donosi kafić na kuhinjs

poruka: 13
|
čitano: 5.571
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "De'Longhi Eletta Ultra vam donosi kafić na kuhinjs".
13 godina

Mirise na kvalitetno napisan promotivni članak. :)

No osobno mi Delonghi odlicni automatici, bolji od Philips aparata definitivno.

0 0 hvala 0
18 godina
Re: De'Longhi Eletta Ultra vam donosi kafić na kuh
Kupio Gaggia Brera 2020-te za 400€, radi dan danas bez ikakvih kvarova, također imam i jedan Delonghi u toj klasi, cca 350€ ali manje korišten.

Otprilike 95% radim obični espresso, rijetko dužu kavu, obično za goste, a milk frothing sam napravio svega nekoliko puta - svinjac koji zahtijeva čišćenje nije vrijedan rezultata.

Dakle sad kad sam se etablirao kao znalac, par savjeta; izbjegavajte komplicirane automate koji imaju "50 recepata", držite se što jednostavnijih uređaja, pouzdaniji su i manje koštaju.
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Kupio ženi De logni Magnifica evo next..
Nema tu šale... poslije dolce gusta..ozbiljan super-automatic... sipaj vodu i kavu u zrnu i nemaš brige.. okus uvijek top.. ovaj moze biti samo bolji..
Pjenilica je nekaj perfektno.. sama se pere i čisti.. sipaš mlijeko i kad si gotov pospremis pjenilicu u frizider.. kao i aparat..
Naravno.. daleko je to cijenom od ekspreso aparata od 100 do 200 eura
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2026 17:41 (Zver).
Moj PC  
2 0 hvala 1
18 godina

Kak vam se samo da na to trošit... ja brebnem instant neku gold ness ili jacobs, promućkam s malo tople vode onom pjenilicom na baterije, dodam mlijeka i bok. Glavno da dobijem svoj šut kofeina. 
No dobro, ajd, razumijem, ljude koješta veseli. Kao neke od nas grafičke kartice od 2 soma eura i mrvu jača okolna konfiguracija sa 128GB rama, 4TB ssd, i 32 jezgreni proc, koju se potom koristi zqa tipkanje na forumu :P

Moj PC  
6 0 hvala 0
21 mjesec

Philips je po meni bolji od DeLonghia, barem što se mlinca tiče.

0 0 hvala 0
17 godina
Novice kaže...

-philips.. često, većinu-99%.. ne proizvodi, oem-licenca, samo ime-logotip i druga boja.. jedino što ekšli proizvodi je medicinska oprema, sve ostalo su oem-partner-licence.. komad plastike.

-pri tome nije nešto bolje-lošije.. nego u pravilu isto, osim 'boje' i logoa.. no kupac time dobije dojam izbora, tržišno-konkurencije itd.. i već time kava ima bolju aromu.. :) i to je čak ok do klase činjenice placebo i sl.

edit: + dodati u to iste takve glavne brandove kao bosch, siemens.. ista priča-oem..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2026 10:22 (ihush).
14 godina
overhaul kaže...

Kak vam se samo da na to trošit... ja brebnem instant neku gold ness ili jacobs, promućkam s malo tople vode onom pjenilicom na baterije, dodam mlijeka i bok. Glavno da dobijem svoj šut kofeina. 
No dobro, ajd, razumijem, ljude koješta veseli. Kao neke od nas grafičke kartice od 2 soma eura i mrvu jača okolna konfiguracija sa 128GB rama, 4TB ssd, i 32 jezgreni proc, koju se potom koristi zqa tipkanje na forumu :P

Pa malo si izracunaj pa ces vidjet da je to "pa samo uzmes Nes Gold" zapravo najskuplja opcija, nakon kafica. Dobar aparat i kava u zrnu se kroz par godina vec isplati vise nego kapsule ili taj Nes Gold koji naplacuju ko da je "Gold" doslovno odnosno da kupujes zlato po kili a ne procesiranu kavu 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
12 godina
Zver kaže...
Kupio ženi De logni Magnifica evo next..
Nema tu šale... poslije dolce gusta..ozbiljan super-automatic... sipaj vodu i kavu u zrnu i nemaš brige.. okus uvijek top.. ovaj moze biti samo bolji..
Pjenilica je nekaj perfektno.. sama se pere i čisti.. sipaš mlijeko i kad si gotov pospremis pjenilicu u frizider.. kao i aparat..
Naravno.. daleko je to cijenom od ekspreso aparata od 100 do 200 eura

Blago tvojoj zeni sve joj kupuješ. 

17 godina

Imamo Dolce gusto aparatic, cistam ok sluzi. E ali sam ja onda otkrio Bialetti Moka i nema nazad. Imal sam ideju kupit nekaj vece,jace kad Dolce Gusto krepa, al nece krepat a kak sam otkril u medjuvremenu Bialetti, sad samo njorgam kak bi neki mlinac jer bi mljel kavu za moj Bialetti Moka. Uglavnom, kupim Illy u metalnoj piksi ili Lavazzu pa metnem u tu piksu i tak guram, al crv u glavi i dalje ruje i sapce ali ali ali mliiiinaaac, kava u zrnuuuuu frisko mljevenaa. Al za sad se nedam

Moj PC  
0 0 hvala 0
21 mjesec
ihush kaže...
Novice kaže...

-philips.. često, većinu-99%.. ne proizvodi, oem-licenca, samo ime-logotip i druga boja.. jedino što ekšli proizvodi je medicinska oprema, sve ostalo su oem-partner-licence.. komad plastike.

-pri tome nije nešto bolje-lošije.. nego u pravilu isto, osim 'boje' i logoa.. no kupac time dobije dojam izbora, tržišno-konkurencije itd.. i već time kava ima bolju aromu.. :) i to je čak ok do klase činjenice placebo i sl.

edit: + dodati u to iste takve glavne brandove kao bosch, siemens.. ista priča-oem..

WTF si ti sada nadrobio a nisi ništa rekao, ja sam spominjao mlinac, a ti doslovno ništa o mlincu nisi napisao. Što se tiče ovog što si nabrojao, Versuni proizvodi Philips kao i Gaggiu npr., tako da ovo o kvaliteti općenito je napisana glupost.

17 godina

Ja pijem kavu samo od zrna koju moja mačka pojede

3 1 hvala 0
18 godina
smajlee kaže...

Imamo Dolce gusto aparatic, cistam ok sluzi. E ali sam ja onda otkrio Bialetti Moka i nema nazad. Imal sam ideju kupit nekaj vece,jace kad Dolce Gusto krepa, al nece krepat a kak sam otkril u medjuvremenu Bialetti, sad samo njorgam kak bi neki mlinac jer bi mljel kavu za moj Bialetti Moka. Uglavnom, kupim Illy u metalnoj piksi ili Lavazzu pa metnem u tu piksu i tak guram, al crv u glavi i dalje ruje i sapce ali ali ali mliiiinaaac, kava u zrnuuuuu frisko mljevenaa. Al za sad se nedam

kupi mlinac, potpuno drugi svijet se otvara ... ja sam uzeo time more C3, nakon toga lagano biraš zrnje i to je to

21 mjesec
Neki opet vole one glupe mikseve kava i kemija pa im je vrh nespreso aparat i kapsule.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice