Dell Pro Max 14 Premium je vrlo kompaktan laptop s

poruka: 4
|
čitano: 973
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dell Pro Max 14 Premium je vrlo kompaktan laptop s".
18 godina

Laptop zvan promašaj. Stara grafička, cpu bi mogao biti bolji, cijena je smiješna jer za te novce se dobije gaming laptop boljih performansi.

1 0 hvala 0
18 godina

5k eura za OVO?

Dell je stvarno popizdio.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina

Oled od 60hz i rtx 5060 za neupucene to je ekvivalent ovoj rtx pro 2000 i to sve za samo 5000€

1 0 hvala 0
15 godina

U specifikacijama vidim 16" display, u naslovu stoji 14" ?!?! 

U usporedbi sa mojim Apple MACom M1 PRO procesor, 2TB interne memorije (uzeo 2022 u Deutschland jer sam sanjao Ultra procesor), po dosta aspekata su tu negdje, ali moj MAC "ima" 16" display, 1TB memorije ubera i rezoluciju koju ovaj ne more sanjati niti u najmokrijim snovima! 

Cijena je neka druga stavka, koliko pamtim oko 3400.00€ura, daklem ispod minimalno 1600.00€ura, a ja ga imam u rukama, a delao bude barem pet godina (ako ne budem uzeo neki M8 kada me pukne MAC) a ovi DELL, sumnjam! Sumnjam da bude delao mirno dulje od pet godina maksimalno, mojih 100.00€ura na okladu (do 2031 minimalno)!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice