Crni jastreb postaje besposadni helikopter U-Hawk

poruka: 7
|
čitano: 2.454
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Crni jastreb postaje besposadni helikopter U-Hawk".
7 tjedana

Znači namjesto pilota(helikoptera) samo nam treba WASD ?   

2 0 hvala 0
7 godina

Koja će budala donosit UGV s time ?

UGV-ove pobacaš masovno s padobranom iz teretnog aviona.

1 0 hvala 0
15 godina

Kakva glupost. Kad se krene pucati i nastane panika netko će tipkati po tabletu da to krene, a što ako se tablet ošteti, isprazni baterija, ispadne, pilot iz kabine vidi hrpe stvari koje nikakvi senzori ne mogu danas kvalitetno zamijeniti. Pa to bi bio problem voziti u kontroliranim urbanim uvjetima, a kamoli u ratnim uvjetima gdje ima na tisuće nepredvidivih stvari. 

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Mislim da bi tehnologije trebala služiti čovječanstvo u humane svrhe. Ne da se ubijaju ljudi, nego da se spašavaju životi.

Da se samo 1% kaj se troši na naoružavanje uloži u humane svrhe, riješili bi mnoge svjetske probleme. Npr. gladi u svijetu.

No war!!

Mac
Moj PC  
3 2 hvala 0
7 godina
Re: Crni jastreb postaje besposadni helikopter U-H
PzKpfw kaže...

Mislim da bi tehnologije trebala služiti čovječanstvo u humane svrhe. Ne da se ubijaju ljudi, nego da se spašavaju životi.

Da se samo 1% kaj se troši na naoružavanje uloži u humane svrhe, riješili bi mnoge svjetske probleme. Npr. gladi u svijetu.

No war!!

Stvar je payloada. Navuku mlade studente da rade robote za civilne svrhe, i onda na njihove robote samo stave ubojiti payload.

15 godina
Odma slat Ukrajini link.

0 0 hvala 0
11 mjeseci
Pa ono utopit će proizvod USA vojsci sigruno , zaraditi će se nešto i nije loše za neku taktičku dostavu , slično kao i veliki dron. No sve to u daleko većem i brojnijem pajlodu tipa tenk, vojna pomoć ili humanitarna , čamac i transporter puno učinkovitije i sigurnije dostave zrakoplovom i padobranom. Ipak dok spustiš helikopter pa istovariš pajlod košta vremena a u ratu brz potez iznenadi nespremnog neprijatelja.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice