ko je još probao ovoliko tipkovnica? glasat ću za onu koju imam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Probao skoro sve na listi i G915 iako lijepa nije ni blizu najbolje, a tu masno vodi. Mada opet, tipkovnica godine može biti jer lijepo izgleda i rijetko je imati bežičnu mehaniku s RGB-om.
ima tu prednosti...ma o kolikoj se erupciji bijesa radilo, teško da ćeš opalit šakom po 1900kn
ima tu prednosti...ma o kolikoj se erupciji bijesa radilo, teško da ćeš opalit šakom po 1900kn
Mnogi se zajebu jer na kraju krajeva to je samo obicna plastika, kao i ona za 300kn.
ko je još probao ovoliko tipkovnica? glasat ću za onu koju imam
dugmetara logitech k200 (više se ne proizvodi iz neznana razloga a ima sve i izvrsna je za jednako tako sve; postoji vrrrrrrlo slična bežična ali nema lampicu za num lock, samo za caps lock).
usput: nikad nisam pojmio svrhu za scroll lock i pause|break. to se valjda vuče od prapovijesti i još nitko se ne usudio zamijeniti to nečim za promjenu korisnim ili jednostavno maknuti.
G915 mi je vrh od tipkovnice, pitanje je samo da li je normalno dati tu lovu za tipkovnicu? A vrlo sam blizu...
G915 mi je vrh od tipkovnice, pitanje je samo da li je normalno dati tu lovu za tipkovnicu? A vrlo sam blizu...
sjećam se vremena kada je dobar gaming miš sa dobrom podlogom bio oko 50 eura i to bilo skupo tada a danas tipkovnica 2 soma kuna a prije samo miš skup ništa više
Trenutno imam Ryzer Lycosu koju sam nekad davno platio oko 750kn. Jedna od najgorih tipkovnica po kvaliteti izrade sto sam vidio uopce. Otisla su mi i dva Razer Deathaddera, znaci Razer prodaje najvece smece u industriji periferije bez ikakve sumnje i jedino sto znam da u zivotu vise nista njihvo necu kupiti. S Logitechom sasvim drugacije iskustvo, toliko toga jeftinog sam kupio sto radi i dan danas, jednostavno meni najomiljeniji i najkvalitetniji brand za periferiju!
Kad u naše trgovine stigne full-size mehanička tipkovnica sa ISO Layoutom, barem 2 vrste switcheva (jedni linearni, jedni nelinearni - pa da ljudi mogu odabrat što im više odgovara ovisno o tome za što ju primarno koriste), solidnom izradom, odvojivim arm restom (ali da se ne prodaje zasebno, naravno) i nekakvom razumljivom cijenom od 300 do max. 500kn, onda će to za mene biti najbolja tipkovnica. I to ne samo 2019. godine, nego cijelog stoljeća.
Dokle god se to ne desi, ostajem na svojoj, već nekih 6-7 godina staroj Logitech G103 tipkovnici koju sam (tamo negdje 2013. ili 2014. godine) uzeo na popustu za 169kn. I još uvijek me jako dobro služi, kao i prvog dana.
Da se razumijemo, isprobao sam mehaničke tipkovnice sa ANSI Layoutom (valjda 95% mehaničkih tipkovnica kod nas) i ni pod razno ih ne bi kupio. Možda bi se nakon nekoliko mjeseci priviknuo na "bar-shaped" ENTER, ali do tada bi napisao hrpu ovakvih poruka.ž
Što me užasno živcira...
Šteta pa Realforce R2 nije u igri -
ali dobro, može i HHKB.
nisi jedini. :-\
Dobra tipkovnica traje 10+ godina (ja koristim istu već nekih 12-14 godina., radi kao i prvog dana), a stalno si u kontaktu s njom, tako da mislim da je dobra investicija. Naravno da bi trebala biti jeftinija, ali nije.