G903
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
miš godine je onaj što mi se mota po tavanu, ronda, grize sve i svašta i ne da se uloviti niti na sir, niti na čokoladu, niti na špek. zove se milan - "miki". od računalnih imam dva razera - diamondback i imperatora (svaki stroj ima svoj, ojojojoj) i izvrsni su već godinama. daju se uloviti i rukom. 
miš godine je onaj što mi se mota po tavanu, ronda, grize sve i svašta i ne da se uloviti niti na sir, niti na čokoladu, niti na špek. zove se milan - "miki". od računalnih imam dva razera - diamondback i imperatora (svaki stroj ima svoj, ojojojoj) i izvrsni su već godinama. daju se uloviti i rukom. 
+1
Mene već danima muči jedan, a danas baš ugledali nagrižen otrov, neće još dugo...
Svaka čast na odabiru imena, ja ću svoga nazvati juričan, tek tolko da ne ispadne da sam te pokrao, a isto je 
P.S. ako vidim da se mota oko flaša rakije i vina, nazvat ću ga kolindić, ili kolindica ak je žensko 
Kruha i igala...
+1
Mene već danima muči jedan, a danas baš ugledali nagrižen otrov, neće još dugo...
Svaka čast na odabiru imena, ja ću svoga nazvati juričan, tek tolko da ne ispadne da sam te pokrao, a isto je 
P.S. ako vidim da se mota oko flaša rakije i vina, nazvat ću ga kolindić, ili kolindica ak je žensko 
ako je oko rakije onda je šeks :) no dok su u vas miševi moj mačak nedavno štakora ubio vani pored kuće
G703 lightspeed 
ako je oko rakije onda je šeks :) no dok su u vas miševi moj mačak nedavno štakora ubio vani pored kuće
Ma, hoće i Kolinda drmnut - ima guc ko šeks:
(ili su neke druge psihoaktivne tvari u pitanju
).
A kaj se mačaka tiče, imao sam i ja jednog, skroz bijeli mrcina od metra dužine i 8 kila, isto je znao i štakora zaklat, a kad nije bilo glodavaca za klat, napadao je njemačke ovčare po ulici 
Opasan mačak je prava stvar, još ako ima iskonske nagone...
Kruha i igala...
G703 lightspeed 
Prema specifikaciji, baterija mu traje 1.5 dan!? I to ako je svjetlo ugašeno, inače je 24h:
https://www.logitechg.com/en-us/products/gaming-mice/g703-wireless-gaming-mouse.html
trenutno mi je baterija na 75%, punio sam ga necu lagat ima tjedan dana, stime da svaki dan minimalno 3.5 / 4 sata provedem na pcu
G703 lightspeed 
Prema specifikaciji, baterija mu traje 1.5 dan!? I to ako je svjetlo ugašeno, inače je 24h:
https://www.logitechg.com/en-us/products/gaming-mice/g703-wireless-gaming-mouse.html
To je verzija sa PMW3366 senzorom. Sa Hero senzorom Default lighting: 35 hours, No lighting: up to 60 hours
https://www.logitechg.com/en-us/products/gaming-mice/g703-hero-wireless-gaming-mouse.html#910-005638
Steelseries Sensei Ten
Viper ultimate i mm710 bez razmišljanja. Ne mogu vjerovati da je većina opredjeljena za teške miševe koji nisu ništa specijalno. Valjda u HR ljudi znaju samo za logitech, što nije ni čudno s obzirom na kriminalnu dostupnost hardware-a po domaćim dućanima.
Viper ultimate i mm710 bez razmišljanja. Ne mogu vjerovati da je većina opredjeljena za teške miševe koji nisu ništa specijalno. Valjda u HR ljudi znaju samo za logitech, što nije ni čudno s obzirom na kriminalnu dostupnost hardware-a po domaćim dućanima.
Većina forumaša su casual igrači ili ne igraju igre i za to su Logitech miševi sasvim dovoljni plus što su kvalitetno izrađeni i Logitech ima dobru podršku. A ove koje si ti naveo su ipak za malo naprednije korisnike i competitive igrače. Ima tu još tih brendova nepoznatih kod nas npr. Endgame, Finalmouse, DM pa čak i Zowie kojeg ima u HR dućanima.
G305 - lagan, savršen senzor, nema laga, odlična potrošnja baterije, relativno jeftin
i btw, koriste ga i pro gameri
G305 - lagan, savršen senzor, nema laga, odlična potrošnja baterije, relativno jeftin
i btw, koriste ga i pro gameri
Da, ok je cijena i može se dodatno olakšati sa AAA baterijom.
Razer Naga. Za MMO i MOBA dušu dala...
Logitech Performance MX, nakon prelemljenih retardiranih Omronovih switcheva i zamjena s Kailh-ovima, najbolji miš do sada...
MX 518 2019
G502 hero.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Da, zaista neobično da niste stavili na listu Logitech MX Master 3 .......
Na njemačkom Amazonu MX Master 3 ima prosječnu ocjenu 4.3 i to nakon više od 2200 procjena......
Ako ste se isključivo orijentisali na miševe za igranje onda ste trebali preimenovati anketu u "Gaming miš godine".
Ha, ovo je prilično glupa anketa jer nitko od nas običnih čitatelja nema i nije paralelno upotrebljavao sve miševe - dakle klikanje (miševima) se svodi na lajkanje onoga što imaš.
Da i ja sam onda kliknuo na logitech g 502. Dali je on onda najbolji? nebih rekao. Rekao bih samo da je najpopularniji, tj najviše nas ima priliku klikati s njime. Tu "anketu".
Ha, ovo je prilično glupa anketa jer nitko od nas običnih čitatelja nema i nije paralelno upotrebljavao sve miševe - dakle klikanje (miševima) se svodi na lajkanje onoga što imaš.
Da i ja sam onda kliknuo na logitech g 502. Dali je on onda najbolji? nebih rekao. Rekao bih samo da je najpopularniji, tj najviše nas ima priliku klikati s njime. Tu "anketu".
Pogotovo sada kad je bio na akciji skoro cijeli 12mj za 300kn
Pogotovo sada kad je bio na akciji skoro cijeli 12mj za 300kn
E to nisam ni znao, ja imam dva komada, ali ni to nije neki garant da sam ih uzeo jer su nezamjenjivi nego jer radim na 7 kompjutera, a nijedan nisam složio kao remote desktop ili spojio kvm switchem. Jednome sam već uspio izlizati gumiranu podlogu za palac. Ta gumiranja su općenito sranye, jer se nakon nekog vremena u dodiru s masnoćom ili neznam čime doslovno razgnjeca i postane ljepljivo ruglo. To mi se dogodilo i sa logitech illuminated tipkovnicom njihovim starijim miševima (g9, performance mouse mx) a i njihovim "profi odjelom" 3dconnexion sa space mouse pro i compact.