ChatGPT dobio Computer History, značajku koja pamt

poruka: 3
|
čitano: 1.703
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ChatGPT dobio Computer History, značajku koja pamt".
15 godina

Mokri snovi tvoraca AI-ja. Da sve znaju što radite i što ste radili na kompjuteru i mobitelu. A zbog čega? Zbog kontrole ovaca. Ovo sve drugo što nudi AI je onako, samo popratno, mamac. See what you see, hear what you hear. Kad je MS predstavio Recall, bilo je ono wtf. Al shvatite da je cijela svrha AI-ja nadzor i kontrola ljudi.

4 0 hvala 1
12 godina

Koliko će samo šupljoglavih dronova ovo instalirati. Ne sumnjam u uspjeh značajke.

Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
Re: ChatGPT dobio Computer History, značajku koja
another kaže...

Mokri snovi tvoraca AI-ja. Da sve znaju što radite i što ste radili na kompjuteru i mobitelu. A zbog čega? Zbog kontrole ovaca. Ovo sve drugo što nudi AI je onako, samo popratno, mamac. See what you see, hear what you hear. Kad je MS predstavio Recall, bilo je ono wtf. Al shvatite da je cijela svrha AI-ja nadzor i kontrola ljudi.

Nema to veze s AI-em nego općenito s cijelom branšom.

Informacije su moć. Niti jedna ti kompanija neće omogućit da prikupiš informacije, a da oni ne dobiju kopiju istih.

Želiš znati povijest što si radio na kompu i automatizirati, kul, ali nama ide kopija. Ne sviđa ti se? Radi sam svoj softver!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice