Samo 199$ ? Za te novce mogao bi ih svojim laserom utamaniti samostalno.
Na CES-u predstavljen detektor za komarce koji ih
- poruka: 13
- |
- čitano: 6.157
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zgodno, ali probudite me kad uređaj bude pržio komarce laserom. U letu.
koliko meta može obilježiti u istom trenutku?
živim u osijeku i ako je ispod 24 ništa od kupnje.
-osiječki model ide pod nazivom zvijezda smrti (starwarsi..).
u osijeku pomaže samo ona švarcnkonanova: "vatra čisti sve." navodno je problem komaraca bio i prva svrha hirošime i nagasakija. u letu su se predomislili (ne komarci).
jel to samo za komarce ili vrijedi i za ostalu gamad poput stjenica, zohara, krpelja, podguznih muha i ostalih krvopija?
da doniramo...
Nazvao bih to igračkom, a ne ozbiljnim uređajem. Nije praktično. Laser pokazuje i ako nemate pametnijeg posla, ganjate komarce.
Npr. komarci se vole kriti iza namještaja uz zid i to laser ne pokriva. Možda radi savršeno u testnom, praznom, bijelom, dobro osvjetljenom sobičku.
Podsjeća me na vic kad je Huse prodavao otrov za muhe. Hase jedva dočekao da se riješi muha, kupi na brzinu i krene kući. Onda se vrati i pita kako se zapravo koristi taj prašak. Kaže Huse: "Samo uzmeš muhu i naprašiš je po glavi sa ovim praškom." -"Pa kad je uzmem u ruku, onda bih je valjda mogao i zgnječiti bez prašenja?" - "Pa, može i tako, a može i ovako kako sam ti ja rekao."
Ako stvarno radi, kupujem. Nema cijene za snove.
Usisavač!
Najbolje oružje za kućni PZO, ne ostavlja fleke po zidovima i nema šanse da pobjegnu
Meni ni jedan ne želi otvoriti.
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Meni ni jedan ne želi otvoriti.
budi sretan jer,
po ovome što pričaš,
imaš pametan mobitel!
do koje udaljenosti prepoznaje komarca i da li ih vidi i u mraku
no iskustvo kazuje da se komarci instinktivno zavuku iza ormara ili ispod kreveta kad se kerne u lov na njih