Samo 199$ ? Za te novce mogao bi ih svojim laserom utamaniti samostalno.
Na CES-u predstavljen detektor za komarce koji ih
- poruka: 13
- |
- čitano: 6.149
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zgodno, ali probudite me kad uređaj bude pržio komarce laserom. U letu.
koliko meta može obilježiti u istom trenutku?
živim u osijeku i ako je ispod 24 ništa od kupnje.
-osiječki model ide pod nazivom zvijezda smrti (starwarsi..).
u osijeku pomaže samo ona švarcnkonanova: "vatra čisti sve." navodno je problem komaraca bio i prva svrha hirošime i nagasakija. u letu su se predomislili (ne komarci).
jel to samo za komarce ili vrijedi i za ostalu gamad poput stjenica, zohara, krpelja, podguznih muha i ostalih krvopija?
da doniramo...
Nazvao bih to igračkom, a ne ozbiljnim uređajem. Nije praktično. Laser pokazuje i ako nemate pametnijeg posla, ganjate komarce.
Npr. komarci se vole kriti iza namještaja uz zid i to laser ne pokriva. Možda radi savršeno u testnom, praznom, bijelom, dobro osvjetljenom sobičku.
Podsjeća me na vic kad je Huse prodavao otrov za muhe. Hase jedva dočekao da se riješi muha, kupi na brzinu i krene kući. Onda se vrati i pita kako se zapravo koristi taj prašak. Kaže Huse: "Samo uzmeš muhu i naprašiš je po glavi sa ovim praškom." -"Pa kad je uzmem u ruku, onda bih je valjda mogao i zgnječiti bez prašenja?" - "Pa, može i tako, a može i ovako kako sam ti ja rekao."
Ako stvarno radi, kupujem. Nema cijene za snove.
Usisavač!
Najbolje oružje za kućni PZO, ne ostavlja fleke po zidovima i nema šanse da pobjegnu
Meni ni jedan ne želi otvoriti.
Meni ni jedan ne želi otvoriti.
budi sretan jer,
po ovome što pričaš,
imaš pametan mobitel!
do koje udaljenosti prepoznaje komarca i da li ih vidi i u mraku
no iskustvo kazuje da se komarci instinktivno zavuku iza ormara ili ispod kreveta kad se kerne u lov na njih