Brzi i ultra brzi Internet za 150 tisuća novih kor

poruka: 35
|
čitano: 14.328
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brzi i ultra brzi Internet za 150 tisuća novih kor".
12 godina
Re: Brzi i ultra brzi Internet za 150 tisuća novih
kipo kaže...
tomislav10 kaže...
Mi u Zagrebu? Ja u Zagrebu imam optiku od prije dvije godine i to samo od A1!! Drugi je u mom kvartu nemaju ni u planu!

Odgovorio si na moju poruku, ali jedino ti mogu ponoviti isto pitanje kao i makoposu - dobro, i? Zašto misliš da bi ti trebao imati prednost u odnosu na bilo koga drugog? Ti si čak i nivo iznad toga - imaš optiku, ali SAMO od A1 i to je razlog da se nigdje drugo ne uvodi optika dok je ti ne dobiješ od svih ostalih operatera?

A gdje sam ja to napisao da bih trebao imati prednost u odnosu na građane iz drugih dijelova RH? Ajd reci mi! Ono što mi ide na k***c da nas nerijetko drugi gledaju kao "vi iz Zagreba imate sve, a mi ostali (skoro) ništa". Ja do prije 10 godina uopće nisam imao ADSL! Sredio sam ga prek veze!

14 godina
tomislav10 kaže...

A gdje sam ja to napisao da bih trebao imati prednost u odnosu na građane iz drugih dijelova RH? Ajd reci mi! Ono što mi ide na k***c da nas nerijetko drugi gledaju kao "vi iz Zagreba imate sve, a mi ostali (skoro) ništa". Ja do prije 10 godina uopće nisam imao ADSL! Sredio sam ga prek veze!

"super za te ljude ali mi u ZG-u nemamo te opcije" - izjava koja je prouzročila moj post na koji si se ti nadovezao. Ako nisi imao potrebu odgovoriti na taj prvi post, ali te je moj odgovor toliko uzrujao da si počeo vikati, očito je da i sam imaš isto mišljenje. Ako na to još dodaš kako "Ja u Zagrebu imam optiku od prije dvije godine i to samo od A1!!", više je nego jasno kako očekuješ da bi i ti, kao i makopos, trebao imati sve opcije svih operatera, a drugi nek se strpe koliko god je potrebno. 

12 godina
kipo kaže...
tomislav10 kaže...

"super za te ljude ali mi u ZG-u nemamo te opcije" - izjava koja je prouzročila moj post na koji si se ti nadovezao. Ako nisi imao potrebu odgovoriti na taj prvi post, ali te je moj odgovor toliko uzrujao da si počeo vikati, očito je da i sam imaš isto mišljenje. Ako na to još dodaš kako "Ja u Zagrebu imam optiku od prije dvije godine i to samo od A1!!", više je nego jasno kako očekuješ da bi i ti, kao i makopos, trebao imati sve opcije svih operatera, a drugi nek se strpe koliko god je potrebno. 

Jesi ti Gemmy? Njemu odgovaram ...

14 godina
Mene citiraš, a odgovaraš Gemmyu? Ok, valjda to može i tako...
11 godina
Brzi i ultra brzi Internet za 150 tisuća novih kor

meni ovih dana a1 na sjeveroistočnom dijelu zagreba postavlja optiku u kući.

Znači ipak ima i volje i želje, s tim da je njihova optika vani na stupovima, a ne pod zemljom

Ht nam je davnih dana provlačio optiku kroz zemlju pa se svejedno nisu udostojili napravit priključke do kuća

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice