Bosch i Microsoft žele pretvoriti automobil u mobi

poruka: 7
|
čitano: 5.038
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bosch i Microsoft žele pretvoriti automobil u mobi".
7 godina

Znači auto iz vozačevih izjava zaključuje koju akciju treba poduzeti. Good luck with that. Ako glasno slušaš Mišu Kovača, šta će auto poduzeti:

a) Rezervirati stol navečer u najbližoj kafani?

b) Naručiti gajbu vina i tri seta jeftinih čaša za razbijanje?

c) Pregaziti svaku ženu pored ceste jer su one sve bludnice?

6 0 hvala 2
16 godina

hmm a tek dok čuje blagoglagoljivost balkanjezera vulgaris za volanom dok opisuje druge sudionike u prometu...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Bosch i Microsoft žele pretvoriti automobil u
Pa jebo ti pas mater jel mogu bar kad vozim taj auto, zbilja voziti auto, a ne i onda misliti na posao i pi*ke mile matere??
Više mi se kenja od produktivnosti i menađerčića koji nemaju blage veze o ničemu osim brojeva i kako razjebati kolege koji zbilja rade. Čast iznimkama. /rant
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Da, to mi je fora, razglabati parametre poslovanja dok voziš...

Znači, od prvog auta koji je imao BT, mob mi je ugođen da se spaja na nj, uključivo s zadnja 2-3 auta  koja imaju i Android Auto...

Mob kupujem da ima bateriju, to mi je prva značajka koja mi je važna, megapikselaža kamer nije...

Stalno je sve upaljeno, BT, WiFi, GPS, NFC...

Uz standardne Google Maps i Waze s indikacijom opasnosti/kamera, platio sam i CamSam Pro...

ali, prva stvar pri uspostavi poziva u autu je da velim: Budemo kratki - vozim!

i ako nismo gotovi u 2-3 kratke rečenice svaki, velim: Nastavit ćemo i prekinem poziv...

Kakvi eseji, razglabanje o poslovnoj politici, CAPEX/OPEX, smanjenje neproduktivnosti ?

Dok vozim, "film" u glavi se može odvrtiti na skoro svaki segment puta do tada, ali kad pričam - ništa, "filma " nema, samo sam teleportiran od točke u kojoj je poziv uspostavljen do točke gdje je poziv prekinut - svjestan sam ja svega, ali nema  sposobnosti pamćenja proteklog puta, koncentriran si na svladavanje istog, prepoznavanje opasnosti i izbjegavanja iste te na koliko-toliko smislen razgovor u drugom planu...

jedino AI pogonjeni ured  ima smisla za vel'ku gospodu na zadnjim sjedalima koja imaju plaćene ševce svojih gospođa AKA šofere...

a i tada treba postojati stakleni zid da ne ometaju jebače sprijeda...

Ju je je? Je ju je!
15 mjeseci
Baš ovo što Jura piše: "Dok vozim, "film" u glavi se može odvrtiti na skoro svaki segment puta do tada, ali kad pričam - ništa, "filma " nema, samo sam teleportiran od točke u kojoj je poziv uspostavljen do točke gdje je poziv prekinut - svjestan sam ja svega, ali nema sposobnosti pamćenja proteklog puta, koncentriran si na svladavanje istog, prepoznavanje opasnosti i izbjegavanja iste te na koliko-toliko smislen razgovor u drugom planu..."

X puta nakon razgovora na mob. u autu uopće nemam pojma kako sam vozio dok sam razgovarao, ničega , baš ničega se ne sjećam od vožnje dok sam pričao. Vrlo neugodna spoznaja. Kakav multitasking , kujac, već znanstveno dokazano da mozak može vršiti samo jednu radnju.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina

To mi se znalo dogoditi i dok sam vozio a u glavi vrtio neka promišljanja, znaš dok "preživaš" prošle događaje, što sam trebao reći a što prešutjeti...

i jednom sam doslovce stao nakon cca 5 minuta te "nesvjesne" vožnje, ogledao auto da je sve u redu i zarekao se da više nema sanjarenja/reverne introspekcije dok vozim, jedino mi glazba smije svirati...

Ju je je? Je ju je!
14 godina

distrakcije vozaca u voznji nisu dopustene, dakle samo dok auto stoji parkiran ovo smije zakonski raditi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice