Borderlands ili kako smo naučili cijeniti Uwea Bol

poruka: 8
|
čitano: 2.638
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Borderlands ili kako smo naučili cijeniti Uwea Bol".
15 godina

Volim ovakve recenzente filmova. Koji recenziraju film kao da su pijani! ( Borderlands) Film nije vrhunsko ostvarenje ali može proći ako ne očekuješ previše od njega. 

I dobar za ubiti 2 sata vremena! Vidim da u posljednje vrijeme ovdje na BUG-u imate vrhunske recenzente koji nemaju pojma o svom poslu! isto tako, prije jedno tjedan-dva

netko je od vas popljuvao Aliena - Romulus. A film je ok. Isto nije vrhunsko ostvarenje a li je dobar za potrošiti vrijeme u  kinu da baš ne bude do kraja žao kaj si išao u kino!

Dečki dajte se sredite kod recenzija. Za takve filmove je dovoljno reći: Nisu bog-zna što, ali ajd, gledljivo je tko voli SF!

Space the final frontier...

4 1 hvala 0
15 godina

Ja pogledao Borderlands neki dan i meni osobno film je bio zanimljiv i uopće mi nije bio loš.

A, stvarno znam biti izbirljiv i oko filmova i oko serija.

Isto tako mi je čist solidna i Fallout serija, žao mi što je samo jedna sezona za sad vani.

Kad vidim kakvog sve smeća snimaju i ekipa govori da je to super, 

Borderlands i Fallout su viša klasa u odnosu na te odrone.

Tigar Krezumica
Moj PC  
1 1 hvala 0
8 godina

jezus kristus....

film napravljen po osrednjoj igri, bez stvarnog settingsa i svijeta, price..... i ne valja.

sasvim zabavan film za pogledati navecer, uz kokice, cips, na ugodnoj temperaturi i hladnu colu.....

je, daleko od idealnog ali vidio sam i veceg smeca...

i btw, toliko kakati o svakom liku a ne spomenuti da mala djeluje kao posljedica pijane noci izmedju Harley Quinn i american mcgee alice..... ili sam ja jedini to pomislio?

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
2 1 hvala 0
8 godina

Vidio.

Kako se Galadriel nasla u ovim CGI cuspajzima nije mi jasno. Ajde Jamie Curtis, zvijezda u silasku, izbacila neke dekoltee, ali i to u silasku.

Prica pljuc, realizacija - gora.

Cijenim rad i zalaganje, ali ne naslove koje ispucaju bez ambicije da iz nje naprave dobar film. Sad da daju ne znam koliko bespl soka, energet pica i naramak kokica.

0 0 hvala 0
16 godina

Ma izmišljate, garant je vrsna komedija čim glumi Kevin Hart a koji uvijek ima onaj izraz bespomoći ko da mu ga je netko iznenada metno u rčma

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Borderlands ili kako smo naučili cijeniti Uwea
Shai kaže...

Volim ovakve recenzente filmova. Koji recenziraju film kao da su pijani! ( Borderlands) Film nije vrhunsko ostvarenje ali može proći ako ne očekuješ previše od njega. 

I dobar za ubiti 2 sata vremena! Vidim da u posljednje vrijeme ovdje na BUG-u imate vrhunske recenzente koji nemaju pojma o svom poslu! isto tako, prije jedno tjedan-dva

netko je od vas popljuvao Aliena - Romulus. A film je ok. Isto nije vrhunsko ostvarenje a li je dobar za potrošiti vrijeme u  kinu da baš ne bude do kraja žao kaj si išao u kino!

Dečki dajte se sredite kod recenzija. Za takve filmove je dovoljno reći: Nisu bog-zna što, ali ajd, gledljivo je tko voli SF!

Koje su ovo izjave. Priznaješ da su filmovi čisti mediokriteti i da su ok za "ubit vrijeme" ali istovremeno sereš po nekom tko je popljuvao filmove da ne zna svoj posao. Znači netko tko ima viši standard od tebe automatski ne zna svoj posao?

15 godina

Braco, odi i skoći u mišju rupu!

Onda se pokrij po vuhima! ( ili odrasti)

Lijep pozdrav: Shai

15 godina

TibzzX

Braco, odi i skoći u mišju rupu!

Onda se pokrij po vuhima! ( ili odrasti)

Lijep pozdrav: Shai

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice