Booking.com ima problem s privatnošću korisnika, a

poruka: 6
|
čitano: 2.549
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Booking.com ima problem s privatnošću korisnika, a".
16 godina

Podsjeća me posljednje iskustvo s netflixom kada su mi na neku foru uspjeli ući u acc i aktivirat pretplatu.

Javim se služi da mi je ukraden acc (moja greška što sam ostavio povezan paypal račun i što nisam odmah deaktivirao račun nakon zabrane dijeljenja računa s 5 osoba) i Indijac meni lagano c/p one generične odgovore, potvrdim mu da je to bio moj acc i sve i lik ladno kaže ne može ništa tu učiniti, kao bude poslao zahtjev za blokiranje.

Kak je priča s njihove strane zavšila, ne znam. Ja sam pare dobio natrag preko paypala jer sam tamo prijavio taj slučaj, ali znam da više s netflixom nemam više posla. (Kada sam već kod paypala i njohve službe za korsnike, imam samo riječi hvale jer su mi do sada uvijek sve riješili brzo i bez problema).

Poanta priče je da kompanije uopće ne diraju takve stvari, ovi su to sad i javno obznanili. Biseri, slab im je marketniški odjel, barem znam da njihove usluge ne budem više koristio.

Bitno da para sjeda i da su oni govnari u nadzornim odborima i njihovi dioničari sretni. Zaštita  i privatnost klijenata je samo tu reda radi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina

tipografska greška ili "nasumićna" adresa i ode aktivacijski e-mail na drugu adresu.

mi predspostavljamo uvijek da nema tamo nikoga.

1 0 hvala 0
9 godina
Re: Booking.com ima problem s privatnošću korisnik
Nešto ne razumijem. Ja unesem adresu na koju želim da se pošalju podaci o rezervaciji. Nisam obavezan unijeti adresu ako ne želim da se šalju podaci. Zašto je ovo propust Bookinga?

2 0 hvala 0
16 godina
LunKraljPonoci kaže...
Nešto ne razumijem. Ja unesem adresu na koju želim da se pošalju podaci o rezervaciji. Nisam obavezan unijeti adresu ako ne želim da se šalju podaci. Zašto je ovo propust Bookinga?

Zato jer netko može pogađati, naći tvoju email adresu na internetima, darkwebu i eto mu hrpe podataku o korisniku te adrese. I onda fino nađe par tisuća takvih adresa i fino proda dalje.

9 godina
Kakve to ima veze sa Bookingom?
9 godina

ja ne razumijem zašto je ovo uopće vijest i kako ljudi misle da bi booking znao da si ti upisao krivu email adresu, to kao da na pošti šalješ pismo pa upišeš krivu adresu i onda se čudiš ko pura dreku zašto pismo nije stiglo... debilizam u svijetu je jak u zadnje vrijeme

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice