Od blogiranja na društvenim mrežama do dilanja nar

poruka: 5
|
čitano: 2.556
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od blogiranja na društvenim mrežama do dilanja nar".
6 godina

Odličan članak, inaće ne čitam Doc Bereckog , ali s ovim člankom je ubio.

5 0 hvala 2
16 godina

Ja jos nisam procitao los clanak od Doc-a.

Moja preporuka je da prodjes i kroz ostala djela gospodina Bereckog, neces se sigurno pokajati.

Jedna od najboljih rubrika na BUG-u u posljednje vrijeme. 

5 0 hvala 2
16 godina

@Redakcija: zašto Doc-ovi tekstovi nemaju više generirani audio? Sad ih je već tri u nizu bez (ovaj i dva sljedeća).

Mogu ja sličan audio rezultat dobiti i od googla, ali ugodnije je imati to ugrađeno u članku. Osim što su poduži, Doc-ovi tekstovi su lijepo čitki. 

Još kad bi ih mogao imati u feedu moje podcast applikacije, bio bi još zadovoljniji.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Od blogiranja na društvenim mrežama do dilanja
Ovo je kraj kaže...

@Redakcija: zašto Doc-ovi tekstovi nemaju više generirani audio? Sad ih je već tri u nizu bez (ovaj i dva sljedeća).

Mogu ja sličan audio rezultat dobiti i od googla, ali ugodnije je imati to ugrađeno u članku. Osim što su poduži, Doc-ovi tekstovi su lijepo čitki. 

Još kad bi ih mogao imati u feedu moje podcast applikacije, bio bi još zadovoljniji.

S ovim tagiranjem ne budeš baš pogodio metu, sasvim slučajno sam uočio ovaj post.

Problem s ovim (i sličnim tekstovima) je što su predugački za obradu i dodavanje audio zapisa, ograničenja s njihove strane. Kvazi rješenje bi bilo da tekst objavimo na dvije stranice (ili lakše - da Doc piše kraće tekstove), pa bi onda imao part1 i part 2.

Ali svjesni smo ovog nedostatka i tražimo kvalitetnije rješenje...

...
15 godina
Re: Od blogiranja na društvenim mrežama do dilanja
Miro kaže...
Ovo je kraj kaže...

S ovim tagiranjem ne budeš baš pogodio metu, sasvim slučajno sam uočio ovaj post.

Problem s ovim (i sličnim tekstovima) je što su predugački za obradu i dodavanje audio zapisa, ograničenja s njihove strane. Kvazi rješenje bi bilo da tekst objavimo na dvije stranice (ili lakše - da Doc piše kraće tekstove), pa bi onda imao part1 i part 2.

Ali svjesni smo ovog nedostatka i tražimo kvalitetnije rješenje...

Uzmite business pretplatu na eleven labs 

It is always darkest just before the dawn.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice