!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fenomenalni komad tehnologije koji je realno vrlo povoljan u usporedbi sa high end PCVR headsetovima koji nude slicno,tipa eye tracking.
I apsolutno ne treba izostavit da je VR2 trenutno jedini headset koji nudi HDR prikaz a to se itekako vidi u igrama.
Jedino me ubija ovo konstanto postavljanje zone igranja ali ja imam malo nespretno namjesten za VR dio gdje igram.
I steta sto se ne moze koristit u potpunom mraku radi tracking kamera.
pa ako stave IC kamere koje će pratiti toplinu ekstremiteta s povećanim protokom krvi....
Drago Galić napokon sletio
Fenomenalni komad tehnologije koji je realno vrlo povoljan u usporedbi sa high end PCVR headsetovima koji nude slicno,tipa eye tracking.
I apsolutno ne treba izostavit da je VR2 trenutno jedini headset koji nudi HDR prikaz a to se itekako vidi u igrama.
Jedino me ubija ovo konstanto postavljanje zone igranja ali ja imam malo nespretno namjesten za VR dio gdje igram.
Mene je malo iznenadilo da ne radi u mraku, mislio sam da su IC kamere s obzirom da je output crno bijeli.
Racunao sam da ga mogu koristiti u dnevnoj sobi navecer dok je TV zauzet za nesto drugo, ali sad ispada da moram popalit sva ziva svijetla da tracking radi.