Naravno, zašto bill gates kao developer nebi donosio odluke i dijelio sugestije na području agrokulture i mikrobiologije. Sigurno je stručan jer ipak je on napravio windowse. Odi se pregledati, ja se sa idiotima poput tebe uopće ne raspravljam, niti sam ti se obratio. Odi si pukni boster dozu od svog velikog gatesa, možda ti se mozak centrira.
Jesi li ikad radio na skupljanju donacija za neki projekt koji ovisi o dobrovoljnim donacijàma?
To ti ide tako da identificiraš "prominentne gospodarske subjekte", i.e. firme za koje procjenjuješ da imaju para i odeš kod onih koji su u poziciji da donesu takvu odluku i objasniš im zašto bi bilo dobro da donesu odluku o dodijeli novčanih sredstava (ili bilo kakvih pogodnosti koji su njihovoj ingerenciji, a subjekt kojeg zastupaš ima potrebu za njima) za tvoj cilj.
Budući da je osoba iz članka jedno vrijème figurirala kao najbogatiji čovjek na planetu, naslušao se puno takvih priča, a s nekima bi se vjerojatno i ti složio da su vrijedne i važne.
Recimo, da se mene pitalo, HZZO bi visinu dopunskog zdravstvenog osiguranja odavno imao na 15 €...
Jesi li ikad dao nekakvu donaciju, sitnu, za nešto što si smatrao da zaslužuje?

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS