Ne znam, nisam nikad imao premium, a uvijek mogu odabrati pjesmu koju želim slušati kad god poželim. I na desktopu i na mobitelu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Besplatni paket mi je još uvijek bez veze, oglasi me zadržavaju i ne želim odabrat par pjesama a kasnije ne mogu.
Tako da mi je Premium bolji jer želim slušat bez oglasa i što mi paše, plus možeš skidat pjesme za slušanje kad izgubiš vezu, za mene je praktično da imam Premium.
Besplatni paket mi je još uvijek bez veze, oglasi me zadržavaju i ne želim odabrat par pjesama a kasnije ne mogu.
Tako da mi je Premium bolji jer želim slušat bez oglasa i što mi paše, plus možeš skidat pjesme za slušanje kad izgubiš vezu, za mene je praktično da imam Premium.
Ne znam, nisam nikad imao premium, a uvijek mogu odabrati pjesmu koju želim slušati kad god poželim. I na desktopu i na mobitelu.
na mobitelu nije isto kao i na desktopu, možeš odabrati što želiš slušati, znači prvu pjesmu, ali nakon što ona završi automatski će te prebaciti na nasumično odabranu iz te liste, a ako slušaš nekakav album će ti tu i tamo ubaciti i nekakvu "srodnu" pjesmu sa drugog albuma.
pojednostavljeno, na mobu bez pretplate shuffle je automatski uključen i nije ga moguće ugasiti.
na mobitelu nije isto kao i na desktopu, možeš odabrati što želiš slušati, znači prvu pjesmu, ali nakon što ona završi automatski će te prebaciti na nasumično odabranu iz te liste, a ako slušaš nekakav album će ti tu i tamo ubaciti i nekakvu "srodnu" pjesmu sa drugog albuma.
pojednostavljeno, na mobu bez pretplate shuffle je automatski uključen i nije ga moguće ugasiti.
Uh, jeste izvukli ovo iz naftalina od prije 8 mjeseci :-)
Ali kažem, nije mi se nikad dešavalo to, pa nisam glup. Znao sam si puštati stvari s moba, tableta i desktopa. Ok, uglavnom na receiver koji ima spotify connect (ali ne isključivo), pa možda drugačije tak nešto brije, ne znam.
U međuvremenu imam Spotify Premium Family, jer je glupi Deezer bolesno poskupio tako da sam sad na Spotifyu.
jesi probao Tidal? on je još malo jeftiniji
jesi probao Tidal? on je još malo jeftiniji
Nisam jer djeca preferiraju Spotify pa neću forsirati. Plus imam Denon receiver sa Spotify Connectom, pa mi i to dobro dođe.
Za 2,49 eura razlike neću propast :-)
Uh, jeste izvukli ovo iz naftalina od prije 8 mjeseci :-)
Ali kažem, nije mi se nikad dešavalo to, pa nisam glup. Znao sam si puštati stvari s moba, tableta i desktopa. Ok, uglavnom na receiver koji ima spotify connect (ali ne isključivo), pa možda drugačije tak nešto brije, ne znam.
U međuvremenu imam Spotify Premium Family, jer je glupi Deezer bolesno poskupio tako da sam sad na Spotifyu.
nisam ni skužio da je kolega dignuo temu iz mrtvih.
a Spotify, uvijek (čitaj zadnjih par godina, ne znam kako je bilo u samom startu) je na besplatnoj verziji bilo da na mobu nisi mogao upravljati redoslijedom i bilo je da si mogao "skipati" samo par puta i nakon toga više ne bi mogao. imao sam i besplatnu i premium verziju.
Ali mi na LG teveu ostala stara verzija aplikacije Spotifaj i ne nadograđujem ju te imam sve opcije kao nekad besplatno. Znači skipam koliko hoću , puštam što hoću i neograničeno, tek imam kratku reklamu svakih cca. 1o minuta.
Što mislite može li se zadnja besplatna verzija Spotfaja koja ne ograničava slušatelje skinuti na mobitel?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Ja koristim besplatno Spotify i nemam nikakvih preklama preko spotx aplikacije. Radi na windowsima, za mob nema.
Na desktopu praktički nema reklama, samo treba pri kraju pjesme ručno kliknuti na sljedeću jer u suprotnom će se učitati reklama. A za mobitel imam drugo rješenje ;)
Što mislite može li se zadnja besplatna verzija Spotfaja koja ne ograničava slušatelje skinuti na mobitel?
ne znam, ali evo ako se imaš volje igrati 
jedino je pitanje hoće li prastare verzije raditi na novijem androidu.
Napisao sam već da mi je Premium bolji nego besplatni paket jer nema oglasa, želim birat i preskakat pjesme koliko hoću, skidat za slušanje bez internetske veze etc.
bot