AZOP izrekao kaznu Hrvatskom uredu za osiguranje z

poruka: 4
|
čitano: 1.969
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AZOP izrekao kaznu Hrvatskom uredu za osiguranje z".
17 godina

Jako dobro.

Zadovoljan sam i sa cifrom.

Još samo da i stvarno plate.

1 0 hvala 0
14 godina

Znaci, ako sam dobro pokopcao netko je iz MUPa i iz Centra za vozila Hrvatske PRODAVAO podatke o vozilima i vlasnicima Hrvatskom uredu za osiguranje a moguce i privatnim osiguravateljima.

E ako je to slucaj onda tu ima posla ne samo za Agenciju za zaštitu osobnih podataka vec i za druge, istrazne organe. 

!B
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: AZOP izrekao kaznu Hrvatskom uredu za osiguran
Halo#Bing kaže...

Znaci, ako sam dobro pokopcao netko je iz MUPa i iz Centra za vozila Hrvatske PRODAVAO podatke o vozilima i vlasnicima Hrvatskom uredu za osiguranje a moguce i privatnim osiguravateljima.

E ako je to slucaj onda tu ima posla ne samo za Agenciju za zaštitu osobnih podataka vec i za druge, istrazne organe. 

Ne bi rekao. "Utvrđeno je da se struktura podataka koja je dostavljena Agenciji na USB sticku ... podudara s bazom Hrvatskog ureda za osiguranje (HUO) te da je isti voditelj obrade osobnih podataka". Dakle, ustanovljeno je da sadržaj na sticku odgovara bazi HUO, tako da su oni odgovorni zbog curenja. Posljedice već imamo: 6 vozila otuđeno (u mojem mjestu stanovanja).

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2025 18:10 (zzib).
7 godina

mala kazna.

niti 0.05 centa po slogu.

svaka čast Večernjem listu što je otkrio ovu aferu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2025 8:18 (gpd).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice