Asus ROG Strix SCAR 18 za 2024. godinu dolazi s 14

poruka: 9
|
čitano: 2.370
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus ROG Strix SCAR 18 za 2024. godinu dolazi s 14".
13 godina

Jeftinjak nema šta

3 0 hvala 0
3 godine
suspendiran

Bolesno kaj se dešava s tim cijenama nekih proizvoda, majku ti milu pa za te pare kupis vikendicu

Moj PC  
4 0 hvala 3
8 mjeseci

Ovako i u časopisu. Recenzija laptopa sa cijenama van pameti.

Razumijem da se to dobije pod nekim uvjetima na test. No, to nikog od čitatelja ne zanima jer su šanse minorne da ovdje postoji lik koji će to kupiti.

Ovo kupuju oni koji o ničem nemaju pojma i u trgovini kažu "dajte mi najskuplji".

6 1 hvala 2
16 godina
Re: Asus ROG Strix SCAR 18 za 2024. godinu dolazi
Sta je najgore ovo nije najskuplje, niti ima najacu grafu. Uzet nesto za tu lovu bez 4090 je jos veca glupost.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kako si došao do zaključka tko kupuje takve laptope? Tebe ništa ne spriječava da zaradiš i kupiš tako nešto. Zar ne?

Ja ću ga kupiti. Zadnji mi je ušao u 14 godinu. Ako razbiješ tu cijenu na 10tak godina, nije puno.
Isto tako njegova cijena u EU je niža tako da ću (nažalost) izbjeći abnormalnu maržu naših trgovaca.

Konkretno ovakav strix scar na www.geizhals.de košta 3100 eura (ušteda 1000 eur), a imaš i model sa 4080 rtx i nižom max rez od 1980x1200 za 2500 eura. Slični modeli (17", 4080rtx, intel 13900, 14900) Gigabytea, HPa i no name robnih marki startaju od 2000 eura.

Pošto sam na nabava.net viđao cijene ovakvih laptopa čak i jeftinije nego na njemačkom tržištu, savjetujem svima da izbjegavaju ovakve trgovce . Ova cijena/marža je sramota.
vicious
16 godina

ja nemam povjeranja da ce bilokoji gamerski laptop trajat vise od 5g, tj dok je produzena garancija

sve se vise fusari na sitnicama, a pogledaj malo kako asus trenutno ima jedan od najgorih RMA sluzbi

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
viciousone kaže...
Kako si došao do zaključka tko kupuje takve laptope? Tebe ništa ne spriječava da zaradiš i kupiš tako nešto. Zar ne?

Ja ću ga kupiti. Zadnji mi je ušao u 14 godinu. Ako razbiješ tu cijenu na 10tak godina, nije puno.
Isto tako njegova cijena u EU je niža tako da ću (nažalost) izbjeći abnormalnu maržu naših trgovaca.

Konkretno ovakav strix scar na www.geizhals.de košta 3100 eura (ušteda 1000 eur), a imaš i model sa 4080 rtx i nižom max rez od 1980x1200 za 2500 eura. Slični modeli (17", 4080rtx, intel 13900, 14900) Gigabytea, HPa i no name robnih marki startaju od 2000 eura.

Pošto sam na nabava.net viđao cijene ovakvih laptopa čak i jeftinije nego na njemačkom tržištu, savjetujem svima da izbjegavaju ovakve trgovce . Ova cijena/marža je sramota.

Realno tehnika je cca 3-5 godina, službeno amortizacijska stopa 50%, trajanje 2 godine. Spominjati razbijanje iznosa na vrijeme  poput 10godina, 14 godina mislim da to stvarno nema smisla. Realno da ga držiž u izlogu plastika će postati kruta i pucati a kamoli da ga ozbiljno koristiš i ukoliko ti donosi novac kroz posao, ukoliko ne donosi onda je bačen novac u startu ali svatko raspolaže za sebe i po vlastitoj procjeni koliko mu nešto vrijedi.

15 godina
UncleJimbo kaže...
Realno tehnika je cca 3-5 godina, službeno amortizacijska stopa 50%, trajanje 2 godine. Spominjati razbijanje iznosa na vrijeme  poput 10godina, 14 godina mislim da to stvarno nema smisla. Realno da ga držiž u izlogu plastika će postati kruta i pucati a kamoli da ga ozbiljno koristiš i ukoliko ti donosi novac kroz posao, ukoliko ne donosi onda je bačen novac u startu ali svatko raspolaže za sebe i po vlastitoj procjeni koliko mu nešto vrijedi.

Moja Toshiba je izgurala 11 godina. Još radi, ali ne podnosi ovu vrućinu. Ali to je origigi kupljena Toshiba (danas je to Dynabook). Na kojoj se ne nalazi SSD (koji sigurno ne bi potrajao 11 godina).

14 godina
viciousone kaže...

Cijena je na webu 3560€ - jer ide 15% popusta, u Njemackoj je manji PDV jos tako da i tu ima razlike.

S kojom maržom ti mislis da IT ducani u Hrvatskoj rade?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice