Assassin's Creed Shadows zaigrat ćemo tek sljedeće

poruka: 4
|
čitano: 2.421
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Assassin's Creed Shadows zaigrat ćemo tek sljedeće".
8 godina

Razlog otkazivanja prikazivanja igre na TGS-u jest taj što bi ih Japanci popljuvali zbog crnog samuraja. I razlog prebacivanja izlaska igre na Veljaču jest to što je Veljača "Black history month" ako se ne varam.  Damage control iz Ubisofta. Znaju da su gadno zeznuli stvar sa DEI glupostima, ali ne mogu sada izbacivati lika iz igre jer bi ih onda pak "moderna publika" popljuvala.

Prosječno glup i umjereno lud
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Assassin's Creed Shadows zaigrat ćemo tek slje
DuxCro kaže...

Razlog otkazivanja prikazivanja igre na TGS-u jest taj što bi ih Japanci popljuvali zbog crnog samuraja. I razlog prebacivanja izlaska igre na Veljaču jest to što je Veljača "Black history month" ako se ne varam.  Damage control iz Ubisofta. Znaju da su gadno zeznuli stvar sa DEI glupostima, ali ne mogu sada izbacivati lika iz igre jer bi ih onda pak "moderna publika" popljuvala.

Ajde recimo da je stvarno jednostavno da tog lika preko noći zamijene. Koja točno je posljedica tog pljuvanja? Jer na primjeru Concorda se vidjelo da ta ekipa igre uopće ne kupuje. 

Sad se moraju samo nadati da Ghost of Yotei ne izlazi isto tu negdje (pretpostavljam da će ipak krajem 2025.). Jer ako će korisnici birati između dvije igre sa Samuraima, ne znam baš tko će odabrati AssCreed.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
3 mjeseca

AAAA Skull and Bones, Outlaws sad još i ovo. :)
Možda konačno počnu opet pisati igre za gamere ili propadnu do kraja, a nisu daleko.
Nećemo ni žaliti previše da budem iskren. :)

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Assassin's Creed Shadows zaigrat ćemo tek slje
Hexfire kaže...

Jer ako će korisnici birati između dvije igre sa Samuraima, ne znam baš tko će odabrati AssCreed.

Ako Sony nastavi s politikom da im naslovi ne budu dostupni u mojoj maloj regiji, budu izabrali umesto mene. Mada ne osećam ni neki hype vezan za nadolazeći AC. Kad sam igrao Odyssey, imao sam osećaj da mi je to poslednji AC koji ću igrati. Onda je izašla i Valhalla i taj utisak se samo učvrstio (i ni mesec dana Ubisofta+ za 1€ to nije promenilo, upalio igru dva puta, drugi put zapravo proveo par sati u njoj, ugasio i, nije da mi je bila užasna, ali me ni najmanje nije vukla). Mirage je došao kao neočekivani poklon, ali to je verovatno to.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice