Čudna odluka United grupe (SK kanali). Sada maxtv jedini ima apsolutno sve od sporta. Nije mi jasna njihova logika.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EON već više od 4 godine jedini ima SK kanale, zadnjih pola godine jedini ima i SK i Arene.... u sve to vrijeme nisu uspjeli niti za malo podići broj korisnika već i nadalje drža nekih 16, 17% pay tv tržišta u Hrvatskoj i SK kanale ima mogućnost gledati nekih 120-130 tisuća korisnika Telemach platformi.
U scjetlu toga, da bi održali SK kanale iznad vode odlučili su ih ponuditi konkurenciji i doći u mogućnost iste ponuditi cca 800 000 korisnika koje zbirno imaju HT i A1....
kao A1 korisnik - veselim se ovome
inače arena nakon isteka svih prava nestat će iz HR jer je vlasništvo u Srbiji pod kontrolom srpskog telekom tj Vučića, zadnja premijer liga 2029 nestaje
da, i na A1 isto, upravo sam si ih dodao na kompu kroz Xplore app u listu...
Čudna odluka United grupe (SK kanali). Sada maxtv jedini ima apsolutno sve od sporta. Nije mi jasna njihova logika.
možda ne bi bilo zgorega pročitati sa razumijevanjem odluku o tome da se Arena tv kanali miču iz Hrvatske kompletno, naravno prava za prijenos lige prvaka i nekih natjecanja traju još koju sezonu (ovisno o natjecanju).
Dakle zabadava nekom (skupi) HT ako ce i on ostati bez tih kanala.
inače arena nakon isteka svih prava nestat će iz HR jer je vlasništvo u Srbiji pod kontrolom srpskog telekom tj Vučića, zadnja premijer liga 2029 nestaje
Znači, Vučko nam je zapaprio ? 
Nego, drago mi je za Eurosport na T comu.
Ima više borilačkih programa, tu je i UFC, Moto GP, a piše na drugom portalu da će se potuditi na kraju isteka ugovora koji su ekskluziva za Arena Sport da i njih otkupe.
Pa nema Eurosporta na Tcomu, samo ako doplatiš 3€ unutar HBO MAX aplikacije koju dobivaš free uz neke pakete (Filmski MAX ili L-paket).
Stiglo mi je svih 12 ili već koliko bezličnih Sport klub kanala, a nema hebenog SK Fight programa ?!
Je, hvala, promašio sam kad sam pregledavao.
Čini mi se da je UFC prešao na Arena fight s SK Fight, auu fak jakov.
Do nedavno je SK bio u sva tri paketa na EON-u da bi donijeli čudnu odluku i ukinuli je u u pol obračunskog razdobljam umjesto da ostave do kraja...
K'o da sam platio cijeli ručak i onda mi dođe konobar poslije juhe i kaže žao mi je nema dalje ali morate platiti sve...
Arena sport se povlaci iz hrvatske a kupuju prava za hr kako mogu a povlace se .Evo novo sto su kupili je NFL.
Znači, kad se Arene povuku, u Hrvatskoj se više neće imati gdje gledati španjolsku i talijansku ligu te Ligu prvaka, jesam li dobro shvatio?
Gledat će se gledat....
Arena sport se povlaci iz hrvatske a kupuju prava za hr kako mogu a povlace se .Evo novo sto su kupili je NFL.
Piše da se povlače postepeno dok ne isteknu sva kupljena prava. U prijevodu - potpuno će ugasiti kanale tek kad im završe zadnja prava koja imaju.
Na službenim stranicama Premier lige stoji da ArenaSport drži prava u HR do 2028.
https://www.premierleague.com/en/media/broadcasters
Baš je kod mene došla optika pa mislim uzet telemach sa eon srednjim paketom da imam sav sport (nogomet) koji mi treba. Dal ove vijesti znače da mi je bolje ne ulazit u 2godišnjji ugovor zbog arena i sportklubova, a na pomolu je otkazivanje tih usluga?
Premier liga je do kraj sezone 27/28, Serie A i Ligue 1 do kraja sezone 28/29, sad je kupljen i NFL za novi period....
ne bi se baš kladio da Ligu pravka i prije nabrojene stvari nećemo i nadalje gledati na Arenama....
Vjerujem da bude SK samo otkupil prava...
I kuda onda odlazi Arenasport, ako već odlazi iz Hrvatske ?!