Od Applea na prevaru izvukli 6.000 iPhonea, osuđen

poruka: 2
|
čitano: 2.269
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od Applea na prevaru izvukli 6.000 iPhonea, osuđen".
10 godina

Sve me vise cudi kako velike korporacije padaju na takve finte.

Prvo ono s tipom iz Litve (Evaldas Rimasauskas koji je u dvije godine (od 2013. do 2015.) uspio naplatiti 122 milijuna dolara od Facebooka i Googlea na racun faktura koje ispucavao na prazno prema Google-u i FB. Konkretno Google je krknuo za 23 milijuna, a Secerka za 99 milijuna dolara).

Cudi me stvar jos vise kao korisnika proizvoda koji se kao furaju na ekskluzivu, visoku tehnologiju, AI, SAP i sve te ostale price kojima opravdavaju visoke cijene a zapravo golove zabijaju neki sidekickovi s laznim aparatima. Ekipa u servisima nije mogla prepoznati da je aparat fake? Ekipa u racunovodstvu nije mogla povezati fakture s izvrsenim uslugama/isporucenim materijalima?

Apple-u placamo dobar marketing, OS koji dobro funkcionira, ali ostalo je... pomalo upitno. Jer kada pogledamo da proizvodna cijena je (ako je tocno) 10 USD, softverski usporavaju telefone, ne daju kablove i tko zna sto jos, sto ni ne znamo, samo osobni hate prema Androidu me drzi na Apple-u. Da se kojim cudom dragi i nikada prezaljeni BlackBerry vrati iz mrtvih, ne bi ga propustio.

0 0 hvala 0
18 godina

Kakav to hate mora biti prema cijelom Androidu, uz milijun proizvođača iz mnogo zemalja? Anyway, ontopic - sve zajedno plaćaju 1.500.000 (preko palca), a napravili su štetu od 2,5 mil. $? To im dođe kao nagrada za kreativnost...😁🤗

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice