Apple navodno nudi 2 milijarde dolara godišnje za

poruka: 32
|
čitano: 15.084
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple navodno nudi 2 milijarde dolara godišnje za ".
17 godina
Apple navodno nudi 2 milijarde dolara godišnje za

Govoriš iz perspektive siromaštva, "Da su meni njihovi novci, ništa me ne bi brinulo!" Realnost je itekako drugačija. Da, njima je lakše da priušte 60€ za igru nego nama, ali se opet, generalno, ne razbacuju svotama od 50-60€. Opušteniji su utoliko što ono što im zaista treba i žele reše lakše nego mi.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Apple navodno nudi 2 milijarde dolara godišnje
Bukva kaže...
Miro kaže...

Ovdje piše što je službeno dostupno u pojedinoj državi (npr TV+ trenutno nije u HR, ali je u SLO):

https://support.apple.com/hr-hr/HT204411

Ali bez brige, ako budu sklopili ovako skupe aranžmane za globalno pravo prijenosa, vrlo brzo će se potruditi da to bude dostupno čak i na ovako malim tržištima kao što je naše.

Ne bih htio biti negativan, ali imaju ugovor sa MLS-om pa i dalje ništa od HR. Nogomet je u Europi daleko popularniji nego u SAD-u i prije će na njemu nabrati pretplate nego na F1 barem što se Hrvatske tiče, pa ništa.

Možda pušem na hladno, no ovo je jedini sport koji redovito pratim i vijest mi više djeluje negativno nego pozitivno (sve dok ATV+ ne dobijemo kod nas).

Mozda ovdi lupam gluposti, ali ako se dobro sicam Apple je zelio otvoriti nekakvo sjediste ili tako nesto u HR prije nego su otisli u Irsku al ih je nazalost hrvatska birokracija jako brzo ubila, mozda je i to razlog zasto smo jedni od rijetkih u EU koji nemaju pola Apple usluga dostupno.

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice