Govoriš iz perspektive siromaštva, "Da su meni njihovi novci, ništa me ne bi brinulo!" Realnost je itekako drugačija. Da, njima je lakše da priušte 60€ za igru nego nama, ali se opet, generalno, ne razbacuju svotama od 50-60€. Opušteniji su utoliko što ono što im zaista treba i žele reše lakše nego mi.
Apple navodno nudi 2 milijarde dolara godišnje za
- poruka: 32
- |
- čitano: 15.084
- |
- moderatori:
vincimus
Ovdje piše što je službeno dostupno u pojedinoj državi (npr TV+ trenutno nije u HR, ali je u SLO):
https://support.apple.com/hr-hr/HT204411
Ali bez brige, ako budu sklopili ovako skupe aranžmane za globalno pravo prijenosa, vrlo brzo će se potruditi da to bude dostupno čak i na ovako malim tržištima kao što je naše.
Ne bih htio biti negativan, ali imaju ugovor sa MLS-om pa i dalje ništa od HR. Nogomet je u Europi daleko popularniji nego u SAD-u i prije će na njemu nabrati pretplate nego na F1 barem što se Hrvatske tiče, pa ništa.
Možda pušem na hladno, no ovo je jedini sport koji redovito pratim i vijest mi više djeluje negativno nego pozitivno (sve dok ATV+ ne dobijemo kod nas).
Mozda ovdi lupam gluposti, ali ako se dobro sicam Apple je zelio otvoriti nekakvo sjediste ili tako nesto u HR prije nego su otisli u Irsku al ih je nazalost hrvatska birokracija jako brzo ubila, mozda je i to razlog zasto smo jedni od rijetkih u EU koji nemaju pola Apple usluga dostupno.