Aplikacije Copilot i Copilot 365 se, gle čuda, obj

poruka: 5
|
čitano: 2.125
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Aplikacije Copilot i Copilot 365 se, gle čuda, obj".
18 godina

Sad još ostaje GitHub Copilot :-)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Koristim besplatni onedrive i na mobitelu su mi se najbolje pokazale pojedinačne aplikacije koje srećom još uvijek Microsoft održava. Dakle, na Google Playu možete pronaći zasebno Word, Excel i Powerpoint. Koristim to zbog MS office formata dokumenta, jel', jer svi znamo da postoje nekompatibilnosti kad se otvara sa programima trećih strana. U besplatnoj verziji ne možete cijelu mapu zakačiti da bude izvanmrežno već samo pojedine datoteke. Onedrive ima i onaj personal vault, mapu čiji sadržaj niti oni ne gledaju. Na androidu imam problem što toj mapi nikako ne mogu pristupiti. Probam ju otvoriti, verificiram se pomoću autentifikatora i onda mi izbaci da trebam izmisliti neki šesteroznamenkasti pin. Čak i kad ga izmislim, opet mi otvori prazan sef (vault). Na PC-se normalno otvara. 

Bez obzira na to, te aplikacije mi se čine bolji izbor od primjerice WPS officea za kojeg sam skužio da se zna podmuklo instalirati na PC-ijeve kad vam netko s mobitela samo pošalje sliku ili dokument koji je prethodno otvorio WPS aplikacijom na mobitelu. A deinstalacija je otežana i ostane puno toga po registriju i po raznim mapama razbacano. Po meni je to kineski malware. 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Aplikacije Copilot i Copilot 365 se, gle čuda,

Koje su to budale iz Microsofta. Firma koja je uspjela sjb skoro svaki proizvod. Jedino što im vrijedi su Windowsi, zacudo, i to je upitno. Ovo sve ostalo su razjebali. Oni su uspjeli razjebati brand Office, da vise ni ne znas što koristis ni kako se zove, je li Microsoft 365 ili neki Copilot 365. Recimo da brand Coca-cola svake dvije godine mijenja ime u npr. AI cola ili Gpt cola.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2026 23:46 (another).

2 0 hvala 1
18 godina
another kaže...

Koje su to budale iz Microsofta. Firma koja je uspjela sjb skoro svaki proizvod. Jedino što im vrijedi su Windowsi, zacudo, i to je upitno. Ovo sve ostalo su razjebali. Oni su uspjeli razjebati brand Office, da vise ni ne znas što koristis ni kako se zove, je li Microsoft 365 ili neki Copilot 365. Recimo da brand Coca-cola svake dvije godine mijenja ime u npr. AI cola ili Gpt cola.

Neki dan sam instalirao Microsoft 365 odnosno Office 365 na friškom kompu... znaš što se instaliralo s njim? I ne može se deinstalirati jednostavno. Skype for Business :-) Kužiš ti to, app koji više ni ne postoji je i dalje bundlan sa Officeom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2026 1:13 (Bitanga).
11 godina
another kaže...

U krivu si, jer na pocetku imas krivu pretpostakvu da je Microsoft softwareska kompanija.

Nije, to je gangsterska organizacija koja radi software da bi te zauvijek mogli iznudjivati jednom kad potpises ugovor. Slicno kao i Oracle. Gledajuci s strane sve to ima smisla, gledaju da te zbune i da njihov spyware izvuce sto vise osobnih podataka iz "tvog" kompjutera.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice