Taj face recognition je bio bezvrijedan, prevariš ga profilnom slikom sa fejsa.
Da, uređaj je alat. Neda mi se svake dvije godine kupovati novi uređaj novog proizvođača pa gubiti dane dok pohvatam sve konce. Na ajfonu nisam dirao postavke (osim car playa) već 8 ili 10 godina. Pizditi na sitna slova za koja trebaš mikroskop. Zato uzimam ajfone i derem ih do beskraja. godišnje me dođu isto ili manje nego kinezi s tim da imam ono što mi paše i baš me briga kaj ti ili bilo tko drugi ima. Gluposti samo dolaze is suprotnog tabora, kao glup ko kupi ajfon, ja sam pametan jer sam našao kineza za 623 kune koji ima pristup sistemskim fajlovima. Implicirano ja sam haker, otkrio sam gravitaciju, riješio glad u svijetu, mogu nešto što ti ne možeš.
A glavno što ne možeš je prestati misliti o mom mobitelu, mom novčaniku i mojoj pameti. Oladi. Prihvati onu narodnu - bmk za sve - i uživaj u životu. Kaj te briga kaj ja imam.
Točno to, baš sam gore napisao kako je kolega bio razočaran kad mu je nakon 7 godina riknuo home button na iPhone 6S. Baš me zanima jel ima ijedan androidaš ovdje da je imao isti mob 7 godina i da je bio zadovoljan.
Maltene si seljo ako ne kopiraš fileove kabelom na mob ili mobitelom ne pišeš skripte direktno na mrežnom NASu. Jer točno to rade i svi izvan Bug foruma :-)