AMD predstavio Fluid Motion Frames 2 za povećanje

poruka: 15
|
čitano: 4.100
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD predstavio Fluid Motion Frames 2 za povećanje ".
6 godina

Par grešaka se pokralo, valjda od ljetnih vrućina

riječ ej je o tehnologija koja je napravljena za povećanje broja sličica u sekundi, pružajući glađe iskustvo igranja.

Ističu, također, da je podržan i način rada preko cijelog zaslona bez rubova, kao i igre koje koriste Vulkal i OpenGL.

koliko znam, Vulkan je, ne Vulkal

1 0 hvala 0
13 godina
Re: AMD predstavio Fluid Motion Frames 2 za poveća
encoding kaže...

Par grešaka se pokralo, valjda od ljetnih vrućina

riječ ej je o tehnologija koja je napravljena za povećanje broja sličica u sekundi, pružajući glađe iskustvo igranja.

Ističu, također, da je podržan i način rada preko cijelog zaslona bez rubova, kao i igre koje koriste Vulkal i OpenGL.

koliko znam, Vulkan je, ne Vulkal

Ne, baš je Vulkal - od starozagorskog"vleči".

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2024 14:17 (DarthMarkus).
15 godina
Bitno da je besplatno i za nas sa starim grafama. Nije AMD cicija.
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine

Odlicno nema kaj, gta 5 koji je izasao u doba dinosaura (2014) mozemo sad vrtiti u prosjecno 60 fpsa sve na off u 320x240 rezikakav napredak i ako se ne varam taj igpu je samo u procesoru od 300+€

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2024 17:27 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kad nemaju konkurenciju, nitko drugi da se približi igpu/apu performansama...pogotovo onim kaj pakiraju u konzole.

3 godine
forumaš kaže...

kad nemaju konkurenciju, nitko drugi da se približi igpu/apu performansama...pogotovo onim kaj pakiraju u konzole.

Tema nisu konzole niti je to tamo ikakva integrirana vec cistokrvna rtx 2080 ako mislimo na onu najprodavaniju ps5

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2024 18:13 (Boris grozni).
15 godina

Pričaš o igpu tj. APU i AMD nema konkurenciju na tom polju kada je gaming u pitanju, svidjelo se to tebi ili ne  Zato su i takve perfomanse, opet i takve su bez konkurencije pa ti možeš pjevati borbene 

to kaj ti linkaš je Inetl sa hardverskom greškom kao i cijela 13. i 14 serija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2024 18:22 (forumaš).
3 godine

Bravo za njih, no kod nas laptop s tim igpu-em nema ispod 1000€ dok s rxt 3050 koja razori 780m cip na sastavne djelove se nade vec od 700€, toliko o greškama

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2024 18:29 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da, igpu/apu nema smisla pored cpu+gpu novo ili polovno, uvijek se bolje iskmbinira. Ali opet ponavljam, to je zato jer nemaju igpu/apu konkurenciju. Da imaju konkurenciju iskompinirali bi puno jači APu, konzole su dokaz a ove godine pripremaju za pro konzolu bap jaki APU.

11 godina
Ma da, kod nas... Prije par dana sam kolegi naruciva za dicu mini pc sa 680m ispod 300€, ovi sa 7840HS tj .780m imas ispod 400€ na Amazonu. A GTA su uredno igrali i sa 5600g...
11 godina
om-prat kaže...
Ma da, kod nas... Prije par dana sam kolegi naruciva za dicu mini pc sa 680m ispod 300€, ovi sa 7840HS tj .780m imas ispod 400€ na Amazonu. A GTA su uredno igrali i sa 5600g...

osim što pričamo o laptopima, ne o mini pc kutijama u koje su ugurali mobilne procesore, pa ih na nekoj akciji nađeš jeftinije

budget mobile gaming na igpu ne postoji u smislu kako se najavljivalo kad su igpu krenule, laptopi koji imaju te reklamne igpu sa 12cu su daleko od budget klase, da ne spominjemo da uglavnom ti procesori idu u gejmerske laptope koje ionako imaju zasebnu grafu

daleko od toga da nisam gejmao na igpu kad nisam bio doma, ali je ta igpu u 5300u bila daleko od onoga što se reklamiralo kao 'igpu gaming', to je bilo za indie ili starije nezahtjevne igrice

sad je još gore, što niža klasa, to više krešu broj cu

11 godina
Prica Boris ne pricate 'vi'. A pricati o cijeni apu u kontekstu laptopa je totalno promaseno.
Danas je poplava handheld uredaja i mini pc-a,a ka sta kaze forumas konkurencija im je tu nikakva tj gpu na ML im moze konkurirat samo u sintetici.
I eto slozi nesto bolje od mini pca sa 6900hx i 16 gb rama s windowsima za 400 € za igrat se na 1080 na starom tvu.
11 godina
om-prat kaže...
A pricati o cijeni apu u kontekstu laptopa je totalno promaseno.

zašto bi bilo totalno promašeno, pa igpu amd promovira itekako po pitanju mobilnog gejmanja i već godinama najavljuje budget gejmanje na laptopima koje će biti u rangu slabijih dgpu

jedino što grafe poput 680m ili 780m ne dolaze u budget laptope, a ono što dođe bude u rangu low end dgpu, ali starih nekoliko generacija

low budget laptop sa igpu perfomansama sad već stare nevidije 1660 bi itekako dobrodošao, samo što ga nećeš vidjet ispod soma i parsto eura

11 godina
Handheldovi su isto mobile gaming, promaseno jer ka sta si sam primjetio vendor stavlja to u lap s zasebnim gpuom ili u ultrabookove s premium materijalima, skupljim zaslonima itd. Nekako sumljam da im AMD to uvjetuje obzirom na cijene vec spomenutih handheldova i minipcova manjih vendora.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2024 6:45 (om-prat).
11 godina

Ne pričamo o konzolama, nego o laptopima. Koliko je isplativo stavljat high end proc u budget laptop?
Problem je što je amd taj koji stavlja iole iskoristivu igpu usključivo u high end mobilne procesore, dok u one slabije stavlja triput slabije igpu... zato i nema ništa od igpu gejmanja u laptopima, iako se najavljivalo i očekivalo već godinama

tko im brani da stave 780m u neki 6core proc, a 8cu ili 10cu u neki 4core jeftini proc i naprave igpu budget laptop koji čekamo otkako su počeli promovirat mobilne apu procesore i vrtit gejming benčeve kako bi se istaknuli u odnosu na tada slabašne intelove igpu

jedino što je to i ostalo, isključivo reklamni igpu koji nikad neće biti to što su najavljivali

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2024 23:03 (picajzla0707).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice