pitao sam AI da mi izvadi srž tvojeg pamfleta, pa evo što kaže:
- bla, bla fašizam, pa bla bla nacizam, pa bla bla rasizam (iako autor crnce i sam naziva kmicama),
pa bla bla Aldo, pa bla bla Trump, bla bla Musk i opet bla bla Aldo.. i tako sve u krug
Ne znam tko te štiti na forumu i zašto, no skoro da nema tvojeg posta u kojem ne vrijeđaš i ne napadaš nekog.
Mora da si pitao Grok.
Jer pitao sam i ja, pa evo sta sam dobio:
Autor tvrdi da tehnologija nikada nije odvojena od politike i da se političke posljedice tehnološkog razvoja ne mogu ignorirati. Kritizira kult ličnosti oko tehnoloških "vizionara" poput Stevea Jobsa, Elona Muska, Petera Thiela i drugih, smatrajući da društvo romantizira njihove uspjehe, zanemaruje njihove ideologije i štetne posljedice njihovog djelovanja. Posebno ističe da moć i utjecaj tehnoloških elita oblikuju društvo, politiku i ljudske živote, neovisno o njihovim stvarnim motivima. Smatra da društvo često opravdava ili ignorira autoritarne i ekstremističke tendencije uspješnih ljudi zbog njihove karizme i poslovnih rezultata. Na kraju zaključuje da pojava sve većeg broja javnih osoba i kompanija koje otvoreno koketiraju s nacionalizmom ili ekstremnim stavovima odražava šire pogoršanje društvene klime, a ne izolirane incidente.
Inace s uzivanjem citam wyks-ove postove (iako mi je nekad tesko da ga pratim). Vjerujem da nema potrebe da ga neko "stiti" na forumu, osim ako bi dosli "na vlast" obozavaoci Muska i ostalih ludjaka,

Gledam te!