2020.
Obožavam pratit sport*, super, taman mi istekla preplata na MAXTv, ok, prebacujem se na ViP, pardon A1 jer ipak Planet Sport nudi najelitnije natjecanje.
Odlična sezona lige prvaka, ali što se dogaća u našoj HNL?!, ma koga briga imam tu Premier Ligu i Bundes, kog briga za neku tamo Rijeku/Osijek kad se igra NBA, a gle sljedeću godinu nam F1 jurca na ekranu svaku drugu nedljelju, imali što bolje???
2021.
OK, nema Planet Sporta, ugovor traje još godinu dana ali srećom tu su Arene i Liga prvaka je tu, najelitnije natjecanje, kud ćeš više? Osijek samo što ne preuzme vodeću poziciju u HNL ali WBA tuče Liverpool u gostima!!
NBA? Što je to? Nedjeljnju popodnevnu tišinu zvuk tutnjave bolida ne kvari još od kako smo "sišli s krovova" i prešli u digitalno doba.
E pa dragi telekomi Jebi te se, meni ilegala iptv pruža koju god ligu hoću, kad hoću i koliko hoću bez razmišljanja tko je s kime potpisao kakva prava za koje natjecanje.
*zapravo me zaboli ona stvar za sport i nemam nikakve obveze s niti jednim telekomom
Opametio se prije 3 - 4 godine i od tad sam na IPTV-u. Frendovima se smijem jer mjenaju operatere kao čarape...a ja ima SVE i više od toga.