Zombie Army 4: Dead War - Povratak iz Pakla

poruka: 1
|
čitano: 2.510
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zombie Army 4: Dead War - Povratak iz Pakla".
16 godina
offline
Zombie Army 4: Dead War - Povratak iz Pakla

Ja osobno imam problema sa Epic Store-om. Non stop su mi dolazili mailovi da se netko pokušava ulogirati u account i da je fulao šifru pa sam morao uključiti dvofaktorsku autentikaciju. To je riješilo taj problem, ali donijelo novi sa time da su mailovi sa kodom nepouzdani. Nekada dođu odmah (mada jako rijetko), nekada dođu za 10ak minuta, a u nekih 50% slučajeva niti ne dođu. To se događa od početka Epic Store-a, nije u novije vrijeme, kontaktirao sam i support, oni ne vide problem...

 

Prije par dana sam se išao ulogirati i nisam uopće dobio mail sa kodom. Probao sam 2-3 puta taj dan i ništa, niti u inbox, niti u spam folderu, niti u deleted (mada ne znam kak bi tamo došao). I naravno nula bodova od store-a. Drugi dan sam probao i dobio odmah email. Btw. email je gmail, znači ništa egzotično... Dok god je to toliko "pouzdano" da postoji šansa da ne mogu do svog library-a kada ja to želim moje pare neće vidjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice