Zbogom zamagljenim naočalama - samoiscjeljujući ma

poruka: 2
|
čitano: 1.375
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zbogom zamagljenim naočalama - samoiscjeljujući ma".
10 godina
offline
Zbogom zamagljenim naočalama - samoiscjeljujući ma

Masovno prihvaćena platforma s negativnim utjecajem na ugljik mogla bi smanjiti emisije stakleničkih plinova za 160% u usporedbi s konvencionalnim procesima, izračunali su istraživači.

 

Neki proces proizvodi 100 m3 stakleničkih plinova. Promjenom procesa emisija stakleničkih plinova smanjila se 160%. Koliko novi proces emitira stakleničkih plinova?

 

 

 

42
 
6 0 hvala 0
13 godina
offline
Zbogom zamagljenim naočalama - samoiscjeljujući ma

kasniš, napretče. meni su nedavno, uz nove naočale (premazane "slojem protiv magljenja") uvalili i maglu u obliku posebnih krpica natopljenih nečim protiv magljenja ("jer, znate, ovako je sigurnije"). krpice u 40 fekrla komad (oženili me, prodajući mi maglu) a naočale se i dalje neometano zamagljuju, osobito kad iz hladnog uletim u toplo i nosim masku. zanimljivo, kad prestanem disati, pogled se odmah razbistri. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice