Zašto mi bežični miš ponekad zašteka ili se jako u

poruka: 2
|
čitano: 672
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto mi bežični miš ponekad zašteka ili se jako u".
12 godina
offline
Zašto mi bežični miš ponekad zašteka ili se jako u

nije to samo s bežičnim mišovima. imal sam jednak problem i sa žičnim (gamdias) ali zbog onoga što zovu "polling". kao, možeš softverski prilagoditi "odziv" ali ak to napraviš (= povećaš brzinu), ode sve u vražju mater. miš šteka, zapinje, štuca, ne reagira ... moguće je i da nije sve samo u mišu/softveru, nego i windows oće zaj... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Zašto mi bežični miš ponekad zašteka ili se jako u

Ja sam imao suprotan problem - kad je usb prijemnik bio uštekan direkt u laptop ili pc radio bi super, a na HUB-u bi radio probleme (random bi zatrokirao svakih minutu-dve). 

 

Dok sam na poslu do nedavno imao problem sa Dell XPS 13 na kojem je pak stalno trokiralo, i problem se riješio tek sa BIOS update-om. Za sada mi se čini da bluetooth miševi rade najmanje problema, a i praktičnije kad nemoraš misliti o recieveru i paziti da ga ne izgubiš

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice