White Shark Caracal - Eksplozije za siću

poruka: 3
|
čitano: 9.884
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "White Shark Caracal - Eksplozije za siću".
9 godina
offline
White Shark Caracal - Eksplozije za siću

Poučen iskustvom s eShark ESL-HS4 (sve je to ista firma), bježite od ovog ko vrag od tamjana. Dam ruku u vatru da su i to jedne od mnogih generic slušalica na koje se samo lijepe nalijepnice po potrebi. Probajte naći neki review na webu - samo balkan. Vrlo vjerojatno ih ima i pod drugim nazivima, možda i s nižom cijenom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
White Shark Caracal - Eksplozije za siću

Kakav si problem imao s Taikom?

Testirao sam ga prije nešto mjeseci i bio je odličan.

 
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: White Shark Caracal - Eksplozije za siću

Neudobne su, naručio sam nove ear pad-ove jer pod ovima uši gore. Zvuk preko USB zvučne zna lagano pucketati na vokalima dok slušam glazbu. Rijetko, ali primjetno (kada se ne koristi USB zvučna nema pucketanja). TRRS splitter je beskoristan jer preko njega ne radi mikrofon na kompu, a mislio sam se riješiti USB zvučne koristeći ga. Gumb za isključivanje mikrofona je također beskoristan jer nema nikakve indikacije da je pritisnut (ni u windows-ima, ni u bilo kojoj aplikaciji). Efekt 7.1 se ne može nigdje uključiti, znači ko da ga i nema - nije da mi to treba, ali ono wtf. Iste slušalice, ali s imenom Havit sam mogao kupiti u Elipsu za 25 kuna manje plus kaj ne bi čekao 10 dana da stignu jer bi ih kupio direktno u dućanu.
Kad mi stignu novi pad-ov (naravno ne za taj model jer ne postoje) i i ako s njima riješim problem neudobnosti bit će OK. Ali puno je tu rupa tak ih ne bi nikom preporučio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice