pa ti si potegnuo to kao lakmus nečijeg hrvatstva ?!?
Tim Cook i službeno postao milijarder
- poruka: 116
- |
- čitano: 22.396
- |
- moderatori:
vincimus
Najvece hrvatine su oni koji u njoj najmanje provode vremena.
pa ti si potegnuo to kao lakmus nečijeg hrvatstva ?!?
Ne. Krivo si shvatio.
Što je pisac htio reći?
Najjače mi je ono što se ovih dana može često vidjeti. Audi A6, Stuttgart registracija i naljepnica hrvatske. Pa majstore, ako toliko voliš Hrvatsku šta nisi ostao raditi ovdje za 4000kn.
To mi je k'o da ostaviš curu radi bolje cure i onda si istetoviraš ime bivše.
ma nije mi to problem, nego dok ne plaćaju porez, a glasaju i još izigravaju turbo-Rvat'ne...
a najbolje - uleti obitelj i svi lijepo među sobom pričaju švapski....
mutti, nims du ajn šokolade fir mih ?- ja, natirhlih, Dmitre Zvonimire...
P.S
Mudar čovjek nema domovinu...cijeli svijet je njegova domovina

ili stara bosanska:
budala živi gdje se rodi, pametan gdje mu je bolje....
Neka si imaju sliku i kult licnosti Pavelića u zgradi folklorne zajednice.
Vise me smeta sto tamo netko tko je 300+ km dalje od granice i gdje zivi 330 dana u godini odlucuje o mojoj buducnosti u ovoj zemlji. Glasa godinama za jednoteiste i stalno tvrdi kako Hrvatskom jos vladaju komunisti 🤣

još rvacka ni propala dok mi živimo
eli, daj nam reci koji mu je nick na forumu, čisto da znamo
eli, daj nam reci koji mu je nick na forumu, čisto da znamo
Pise ti u registru biraca.
Na putu smo ka 91'. :)
"Oni žele neku svoju Hrvatsku lišenu identiteta, lišenu nacionalnih obilježja jer su na njih alergični..."
U mom slučaju si ovdje u pravu. A razlog za to su upravo kockoglavi krkani zbog kojih mi se vlastita domovina počela gaditi (s njom i njeno znakovlje). Nekada sam se, u doba mraka, naježio kad bih čuo hrvatsku himnu. Sad mi ide nakurac.

"Oni žele neku svoju Hrvatsku lišenu identiteta, lišenu nacionalnih obilježja jer su na njih alergični..."
U mom slučaju si ovdje u pravu. A razlog za to su upravo kockoglavi krkani zbog kojih mi se vlastita domovina počela gaditi (s njom i njeno znakovlje). Nekada sam se, u doba mraka, naježio kad bih čuo hrvatsku himnu. Sad mi ide nakurac.
pa zato smo ušli u EU da lakše možeš otići iz gadljive zemlje
koliko placa onu sirotinju po apple-ovim tvornicama dugo mu je i trebalo...
on topic kog boli kurac za njegove financije ?!?!?!
pa zato smo ušli u EU da lakše možeš otići iz gadljive zemlje
Takvi kao ti trebaju otici tj. treba ih istjerati jer samo nece da se maknu i prestanu da kradu.
A šteta. Ne znam što da ti kažem. Beznadno.
Ne, nije beznadno. Nada su mi ljudi iz Možemo! (ili slični) koji svoju domovinu neizmjerno vole i žele je učiniti vrijednom divljenja i življenja (pa i umiranja). No, dok se ne dezintegriraju stranke i likovi koji je uništavaju (s rukom na srcu) naprijed nam nema.
A ta sranja o jugonostalgiji su to - sranja.

Ne, nije beznadno. Nada su mi ljudi iz Možemo! (ili slični) koji svoju domovinu neizmjerno vole i žele je učiniti vrijednom divljenja i življenja (pa i umiranja). No, dok se ne dezintegriraju stranke i likovi koji je uništavaju (s rukom na srcu) naprijed nam nema.
Nema problema. Demokracija je. Pa zašto inače ovako ne komentiraš nego moraš ka zadnji kreten srat po neistomišljenicima?
samo bez Radničke fronte 😁
Pače, upravo s Radničkom Frontom.

Radikalne? Nepismene?!
Koji se ti kurac javljaš? Jebale te hadezenjare u tupavu guzicu, debilu nepismeno-zadrti. Vama konzervama je neophodna lijeva / napredna ideja da vas izvlači iz govana u koja nas svako malo zatrpate. Fuj, više, smrdite.
ekonomski nepismena i populistička Radnička fronta, nez šta Tomaševiću trebaju takvi krkani 🤣