Dakle, još jedna ekranizirana budalaština.

Dakle, još jedna ekranizirana budalaština.
čudi me da još nisu naručili bar dvije sezone s po 13 jednosatnih epizoda adaptacije tetrisa ili bejewelled ili insaniquarium-a. toliko dugo igramo a nitko ni "trc".
Sad im je ideja (scenario) serviran na pladnju.. ostaje samo izvedba.
Ako ću iskreno.. Witcher, blag veze nemam šta sam gledao. Znam samo da radnja serije nija ista kao i radnja filma.
Mi koji smo igrali igru ćemo vjerojatno biti razočarani, ako dobro snime seriju pošto sama igra traje nekih 11 sati (taman sezona) obični smrtnici će imati priliku uživati u jednoj od najljepših prića u igrama.
nova doza sjw gluposti.
serija rađena za sjw ekipu, cuckman će briljirati, namjerno će staviti stvari na koje će ljudi burno reagirat..
nikad mi nije bilo jasno zašto je TLOU toliko popularan, odigrao sam prvi dio prije pola godine igra je čisti prosjek.
igra kao npr SOMA je imala puno bolju priču, i sjećam se radnje nakon 5 godina.
nova doza sjw gluposti.
serija rađena za sjw ekipu, cuckman će briljirati, namjerno će staviti stvari na koje će ljudi burno reagirat..
Vidi ti se po avataru šta te rajca lol
Mi koji smo igrali igru ćemo vjerojatno biti razočarani, ako dobro snime seriju pošto sama igra traje nekih 11 sati (taman sezona) obični smrtnici će imati priliku uživati u jednoj od najljepših prića u igrama.
Dakle ljudi kupuju playstation radi igre od 11 sati. Nikad me to nije privlačilo.
nova doza sjw gluposti.
Vidi ti se po avataru šta te rajca lol
šta po avatarima zaključujemo tko ima kakve fetiše ?
wtf ?