Sony priprema novi pretplatnički servis za PlaySta

poruka: 11
|
čitano: 3.926
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony priprema novi pretplatnički servis za PlaySta".
11 godina
offline
Sony priprema novi pretplatnički servis za PlaySta

Ako je ovo istina, već sam mogu reći da uzimam takvu pretplatu day 1. Cijene igara su nenormalne za naše standarde, ako pomoću ovoga mogu dobiti pristup većini library-a, čak i da ne stave nove naslove na launch day, vrijedi uzeti.

 
8 0 hvala 0
13 godina
offline
Sony priprema novi pretplatnički servis za PlaySta

no to će vrijediti samo za pravovjerne vlasnike bijelih bočnih ploča ili onih koji čekaju sonyjeve patentirno-crne. oni, pak, koji su od onih izdajničkih poganih smradova iz dbranda kupili heretički-crne, citat iz sluge milutina:

 

"Proklet bio i ko ga rodio!
Prokleto mu pleme i koljeno!"

 

i idu bez večere u krevet. 

 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2021 15:51 (Ajar).
Moj PC  
2 4 hvala 1
10 godina
offline
Re: Sony priprema novi pretplatnički servis za Pla
greysaint0 kaže...

Ako je ovo istina, već sam mogu reći da uzimam takvu pretplatu day 1. Cijene igara su nenormalne za naše standarde, ako pomoću ovoga mogu dobiti pristup većini library-a, čak i da ne stave nove naslove na launch day, vrijedi uzeti.

 

Naravno da nećeš dobiti pristup većini libraryja, ni Gamepass to ne daje. Ali vjerojatno će biti vrijedno pretplate, na kraju krajeva i sad imam PS+, a ovo će ga zamijeniti.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
11 godina
offline
Re: Sony priprema novi pretplatnički servis za Pla
Pod “vecina librarya” sam mislio na 1st party library. Cisto da pojasnim.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2021 15:04 (greysaint0).
10 godina
offline
Re: Sony priprema novi pretplatnički servis za Pla
greysaint0 kaže...
Pod “vecina librarya” sam mislio na 1st party library. Cisto da pojasnim.

 

A gle, 1st party library već uglavnom imaš i dio je PS+ Collectiona na PS5. Sve što je vrijedilo igrati s PS4 i što je iz Sonyjevog tabora sad je dio te kolekcije.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
11 godina
offline
Re: Sony priprema novi pretplatnički servis za Pla
Q-Tip kaže...
greysaint0 kaže...
Pod “vecina librarya” sam mislio na 1st party library. Cisto da pojasnim.

 

A gle, 1st party library već uglavnom imaš i dio je PS+ Collectiona na PS5. Sve što je vrijedilo igrati s PS4 i što je iz Sonyjevog tabora sad je dio te kolekcije.

 A gle, očekujem i PS5 1st party igre kao i neke igre koje imaju dobre PS5 upgrade-ove. Realno, rado bi odigrao:

 

Ghost of Tsushima

Demon's Souls Remake

Returnal

Ratchet&Clank 

 

Bez da moram odvaliti 2000+ kn za te igre. Tu je i Uncharted remaster kolekcija koja uskoro izlazi (četvorku nikad nisam odigrao), itd. itd. Da se napraviti sasvim lijepi servis. Pogotovo Sony koja ima odličnu 1st party ponudu.

 

Vjerujem da će moći gore staviti i dosta igara koje su napravili studiji/kuće s kojima imaju dobar odnos, tipa Square Enix i sl. Opet, ako mogu i odigrati FF VII Remake u takvom servisu, rado plaćam.

14 godina
offline
Sony priprema novi pretplatnički servis za PlaySta

Pitam se kaj je Sony čekal do sad, ili Sony vrhuška je očito zaspala na par godina fučkaj ga sad.

 

X Box Series S  je očito pun pogodak, dakle cijena konzole(2300kn)+Game Pass i vozi bez problema.

 

Globalno to je tak, a dalje znamo za Mikrošuft eto Hrvatska je po pitanju njihovih konzola ionako zadnja rupa na sviralu.

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2021 14:42 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Sony priprema novi pretplatnički servis za Pla
rambox kaže...

Pitam se kaj je Sony čekal do sad, ili Sony vrhuška je očito zaspala na par godina fučkaj ga sad.

 

X Box Series S  je očito pun pogodak, dakle cijena konzole(2300kn)+Game Pass i vozi bez problema.

 

Globalno to je tak, a dalje znamo za Mikrošuft eto Hrvatska je po pitanju njihovih konzola ionako zadnja rupa na sviralu.

 Zbog toga nakon X360 ni nisam nabavljao M$ konzolu, tamo sam morao unijeti adresu negdje u UK zato da mogu kreirati XBL account jer nema HR na popisu. A čini mi se da je i dalje ista situacija 

12 godina
offline
Re: Sony priprema novi pretplatnički servis za Pla
Solo761 kaže...
rambox kaže...

Pitam se kaj je Sony čekal do sad, ili Sony vrhuška je očito zaspala na par godina fučkaj ga sad.

 

X Box Series S  je očito pun pogodak, dakle cijena konzole(2300kn)+Game Pass i vozi bez problema.

 

Globalno to je tak, a dalje znamo za Mikrošuft eto Hrvatska je po pitanju njihovih konzola ionako zadnja rupa na sviralu.

 Zbog toga nakon X360 ni nisam nabavljao M$ konzolu, tamo sam morao unijeti adresu negdje u UK zato da mogu kreirati XBL account jer nema HR na popisu. A čini mi se da je i dalje ista situacija 

 Jao Jao, još se neki hvataju za to. A konzola se može uredno koristit svugdje u svijetu. Ako je tebi teško napraviti US ili UK račun, nije za tebe Xbox. Velika većina na PS-u ima US acc pa im nije bilo teško to napraviti da bi kupili jeftinije igre.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
14 godina
offline
Re: Sony priprema novi pretplatnički servis za Pla
x18x05x kaže...
Solo761 kaže...
rambox kaže...

Pitam se kaj je Sony čekal do sad, ili Sony vrhuška je očito zaspala na par godina fučkaj ga sad.

 

X Box Series S  je očito pun pogodak, dakle cijena konzole(2300kn)+Game Pass i vozi bez problema.

 

Globalno to je tak, a dalje znamo za Mikrošuft eto Hrvatska je po pitanju njihovih konzola ionako zadnja rupa na sviralu.

 Zbog toga nakon X360 ni nisam nabavljao M$ konzolu, tamo sam morao unijeti adresu negdje u UK zato da mogu kreirati XBL account jer nema HR na popisu. A čini mi se da je i dalje ista situacija 

 Jao Jao, još se neki hvataju za to. A konzola se može uredno koristit svugdje u svijetu. Ako je tebi teško napraviti US ili UK račun, nije za tebe Xbox. Velika većina na PS-u ima US acc pa im nije bilo teško to napraviti da bi kupili jeftinije igre.

 

Pa te baca na servere iz te regije, pitaj one koji su napravili DE accounte, na XBL-u im je skidalo igre na Njemačkom.

A i bilo je priča da ljudima transakcije nisu prolazile jer su plaćali sa HR karticom, a kažeš da si u UK, US ili DE. 

Inače, imam XBL account, registriran u UK. Ali ako me neka firma tjera na akrobacije da bi koristio njihov proizovod, i lupaju mi ograničenja zbog toga, zašto da im dajem novce? Kod PS-a uredno možeš odabrati HR, nije bilo obavezno kreirati US account. Tako da ti je usporedba kruške i jabuke...

11 godina
offline
Sony priprema novi pretplatnički servis za PlaySta

Realno, Xbox i nije neka opcija kada živiš u nepodržanoj zemlji. Istina da sve skupa radi uz malo zezancije kreiranja accounta sa fake adresom, ali Microsoftu se sutra može dignuti i mogu nabiti region lock. Ili može EU donijeti neko blesavo pravilo (to im dobro ide) da svaka regija mora imati svoju uslugu i da nema fejkanja adresa pa da vidiš kako brzo nepodržana konzola postane gotovo beskorisna kutija kraj televizora.

 

Ruku na srce, Sony podržava službeno Hrvatsku već 8-9 godina, imamo svoj store, plaćamo u vlastitoj valuti i nema potrebe za ikakvim muljanjima. Istina da su igre jeftinije kada kupuješ na USA storeu (i ja imam USA account za takve stvari), ali da Sony sutra ukine mogućnost takvih muljaža, ne bi mi se ništa značajno promijenilo, i dalje bi imao punu funkcionalnost konzole.

 

Nekoć davno, Microsoft je tvrdio da je jedini razlog zašto Hrvatska nema Xbox Live podršku visoka stopa piratizacije. Istodobno dok su dali tu izjavu su pustili Xbox Live podršku za Poljsku - zanimljivo je to što su Poljaci imali par postotaka veću stopu piratizacije. Jedino što je tu relevatno je to što je Hrvatska tržište od 4 milijuna ljudi sa relativno niskim standardom života dok je Poljska tržište od skoro 40 milijuna ljudi sa većim standardom.

 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice