Utukli su ogromne količine novaca u to, a što je konkretno napravljeno/otkriveno ???? Ništa, jer da jesu, to bi bilo objavljeno na sva zvona.
Ponovno je pokrenut CERN-ov Veliki hadronski sudar
- poruka: 14
- |
- čitano: 5.263
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo bi najbolje da ga teajno ugase...

Utukli su ogromne količine novaca u to, a što je konkretno napravljeno/otkriveno ???? Ništa, jer da jesu, to bi bilo objavljeno na sva zvona.
Ma ništa, imaš pravo, to je bez veze, tek je jedna Nobelova nagrada proizašla iz toga...
Jebiga rođo, ne troše svi pare na janjetinu i rakiju.
Da, lože peć koja ubrzava čestice novcima i bosonogom siročadi.
A taj bezvezni CERN je manje-više izmislio internet preko kojeg prosipaš svoje mudrosti.
Konkretno nakon 60 godina cepanja dlaka na atomima ništa epohalno ili praktično, ali su zato bili nešto uspješniji po pitanju 'slučajnih' otkrića kao npr. World Wide Web ili medicinska dijagnostika. Predviđam da bi mogli u dogledno vrijeme smisliti nešto u vezi spremanja/manipulacijom računalnih podataka, jer se tamo podaci broje u petabajtima.
Po meni slijepa ulica u kojoj smo odavno došli do zida, a ekipa nije nimalo opravdala uloženu količinu vremena/resursa.
Krivo kolega, jer za tih 60 godina već su mogli napravit bazu na Mjesecu i možda krenuti ka unutrašnjem asteroidnom pojasu.
Da, kako nisu postigli kontroliranu nuklearnu fuziju?!?
Memi i Ti na istoj strani? Mogu opalit' selfie s ovom porukom?
Memi i Ti na istoj strani? Mogu opalit' selfie s ovom porukom?
Možeš, pod radnim naslovom "troanje i trolersko prigovaranje"
pokušao sam u kuhinji međusobno sudariti naramak čestica no odustao sam jer mi se ne da poslije čistiti.
šta kažu, jel inflacija pada?