Neuronske mreže u filmskoj industriji: repliciranj

poruka: 3
|
čitano: 4.794
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Neuronske mreže u filmskoj industriji: repliciranj".
14 godina
offline
Neuronske mreže u filmskoj industriji: repliciranj

I ja kad vidim kava se sva čuda stvaraju pred našim licima dođe mi da kažem da sam star i da mi nekako bilo draže u onim godinama kad nije bilo deepfakea na razini videa, audia, silikona u sisama i guzama i čega sve ne. Ako sam u nečemu konzervativac, onda sam u vjerovanju da dok ne osjetim pod prstima, ne vjerujem očima. 

 
1 0 hvala 0
15 godina
offline
Neuronske mreže u filmskoj industriji: repliciranj

za glas se ne kuži toliko ali za njušku ... hm ... imam tam di su nekad životarili sad već (falaboguimedicini) pokojni starci svoje deep reality slike dok bejah mladunče, sisanče i odojče te unešto adolescent. odmah se vidi kako se antipatičnost, ružnoća i odbojnost na prvi do petog pogleda samo produbljuju (otud valjda deep) s prohujalim desetljećima. kaj je najgore, tek mi je 61 a osjećam se kao yoda (600), ali ne zbog ušiju ili visine a bogami ni sile koja nije uvijek sa mnom. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2022 19:01 (Ajar).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
offline
Re: Neuronske mreže u filmskoj industriji: replici
Pa ima u Mileru ona figura/lutka Wadera koja ti glas pretvara u njegov. Šta?
K
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice