Tko tvrdi da su ravni mobiteli neudobni u ruci, neka proba moj prethodni mobitel Xperia XA2 Ultra, pa će vidjet što je neudobnost. Ne daj Bože da ga staviš cijelog u ruku i malo jače stisneš; ostane ti vidljiv trag na dlanovima koliko je oštar na rubovima.
Neslužbeni renderi Galaxyja S24 otkrivaju ravan di
- poruka: 14
- |
- čitano: 4.243
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S24.1
S24.2
S24.3
S25.1
S25.2
S25.3
Itd
vraćamo se na iphone. vječni dizajn, od početka pogođen
Uzeo si mi slova s tipkovnice. Prvi pogled i odmah asocijacija na Iphone.
iphone 5S je nenadmasen dizajn.
pogotovo jer nema bump iza.
Na šta smo spali da je največa novost kakav če bit rub ekrana!!!!
I Apple, Samsung i svi ostali su totalno bezidejni šta više napravit novoga i originalnega, ma i u hardveru su takve minimalne razlike da ih moraš gurat na benčmarke da uopće vidiš kakvu razliku jer je drukčije nemoguće vidit. Ekrani su isti več zadnjih 5-6 generacija, dodaju samo novu verziju gorrila glasa preko.
Ali ta bezidejnost i minimalne razlike se vide i u prodaji koja konstantno pada jer jednostavno možeš gurat svaki telefon minimalnio 3-4 godine i nema više one uzbuđenosti kad izlazi novi model....
Bas me zanima na kog su se ugledali
Ja bih predložio Samsungu da napravi S24 R model - R kao Retro
Mobitel bi imao utor za slušalice, utor za memorijsku karticu, infracrveni port i izmjenjivu bateriju.
I da onda uspoređuje prodaju tog modela i svih ostalih
Ne vidim logiku zašto ne mogu napraviti lagano zakrivljene stražnje rubove a ravan ekran.
Mobiteli s ekranom od ruba do ruba, kao i oni sa zakrivljenim ekranom kod mene više ne dolaze u obzir. Xperija je imala ekran od ruba do ruba i mobitel je bilo praktički nemoguće koristiti okrenutog u vodoravni položaj bez maskice. Čim ga primiš tako u ruku, dijelovima prstiju automatizmom dodiruješ ekran. Zaista loše iskustvo gledanja videozapisa i općenito korištenje mobitela budući da uvijek negdje slučajno dodirneš i ili pauziraš slučajno video, ili napraviš nešto drugo neželjeno.
Od sad kupujem mobitele samo s ravnim ekranom i koji imaju obrub oko ekrana.