Da bi znao da je nešto laž, trebao bi moći provjeriti. U svijetu gdje su službeni mediji postali distributeri obojanih, bombastičnih stavova, istina je šapat na koncertu Metallice. Nekad se informacija filtrirala kroz nekoliko razina, danas je sve objavljeno, sirovo a ako je nešto i filtrirano, to je zato što Facebook gura određenu agendu prema određenom korisniku. Običan Štef nije u stanju provjeriti ništa bitno, nemojmo se lagati. Kako da zna tražiti na engleskom ili njemačkom, kome da vjeruje na tom govornom području, posebno kad su stručne stvari u pitanju? Postoji dio ljudi koji je u stanju vjerovati suludim stvarima, ali to je stvarno mali broj koji ništa ne mijenja. Jedan blesav političar je u stanju napraviti puno više štete, a bogme i cijeli stožer sadtavljen od stručnjaka ako nema dovoljno integriteta da se odupre političkim pritiscima.
Imamo razvikanog stručnjaka Radmana koji je bez imalo odgovornosti širio svoju boli me ona stvar, ljudi ionako moraju umrijeti, teoriju. Mediji su ga, da su imalo odgovorni, trebali izbjegavati odnosno ignorirati. Kome će štef vjerovati? Radmanu, obrazovanom i nagrađivanom istraživaču s vlastitim institutom ili nekom državnom “uhljebu”? Please, ako me hoćeš nag.... daj mi bar prvo pusu