Trebao bih preporuku perilice rublja np 7-8 kg, ali mi je najbitinije da se može podešavat razina vode i da može prat na 90 stupnjeva jer vidim da ove novije nemaju pranje na 90 samo do 60 stupnjeva. Da li ima neka koja uzima puno vode.
Koju perilicu biste kupili ili nekome preporučili?
- poruka: 254
- |
- čitano: 322.893
- |
- moderatori:
vincimus
Pozdrav, trebao bi pomoć oko spajanja perilice na odvod, tj htio bi na taj odvod dodati i sušilicu.. dal' je to moguće il' mora imati posebni odvod?
Moraš imati odvod sa dva ulaza i nepovratnim "ventilima" (ili kak se to već zove za odvode).
Vjerovatno ima za kupiti kombinirani odvod za perilicu i sušilicu, samo kaj moraš onda izvaditi iz zida postojeći.
Jedino ako postoji neki koji se spaja na postojeći, ali to ne bi funkcioniralo ako oba aparata rade u isto vrijeme (zato kaj je odvod premalog promjera), tak da sumnjam da to uopće proizvode.
Edit: ipak postoji https://www.sifon-slivnik.hr/product/hl2-dvostruki-prikljucak-za-perilice-s-osiguracem-povratnog-toka/
https://www.kingtrade.hr/geberit-sifon-za-perilicu-dvostruki-152767111/4556/product/
Vidio sam i ja kasnije da je onda nedostatak to što može samo jedno radit, a kod mene se često istovremeno pere i suši.. hvala na pomoći!
Pozdrav,kakve su midea perilice,ima li neko iskustva sa njima ?
Ja samo bosch uzimam... čisto radi servisa (shvatit će oni koji nisu u Zg)... aktivirao se aquastop na perilici rublja, poslao mail u bosch odmah me zvali nazad iz centrale, a za sat vremena me serviser zove da dogovorimo kad mi je zgodno da dođe... sve odradili pod garancijom (2+3... u ove +3 bio kvar). Prije imao svašta od gorenja, whirpoola, liebherra, faber napa (još u kvaru bikoz nitko ne zna), siemensa (mada moram priznati da mi je suđerica crkla poslije 12+godina... tako da RIP... odradila je)... tako da gledaj di imaš dobar servis i po tome biraj.
Kupio sam electrolux sa 2+3 god. garancije,registriram proizvod i dobijem meil,da imam 2 god. garancije.
U čemu je tu kvaka ?
Link? Ne vidim nigdje da electrolux daje 2+3... možda ne gledam na dobrom mjestu.

U određenim promotivnim periodima možete ostvariti 5 godina garancije (2 godine redovne + 3 godine dodatne garancije) uz online prijavu. Za više informacija odaberite željenu kategoriju.
Trenutno je akcija na usisavače (određene): Ukoliko ste kupili određeni Electrolux usisavač u periodu od 01.02.2022. do 31.12.2022., možete ostvariti 5 godina garancije na proizvod uz online prijavu kupnje. Registraciju treba izvršiti najkasnije do 31.01.2023.
Pretpostavka je majka svih zajeba - uvijek bilo.
U trgovini mi rekli da je 2+3....
Na takve odgovore ja trazim na licu mjesta da oni to odrade a ne poslije nismo mi to rekli....
Na takve odgovore ja trazim na licu mjesta da oni to odrade a ne poslije nismo mi to rekli....
Kontaktirao sam trgovinu,kažu mi ,do sada je bilo 2+3,tražili su kopiju računa i slike onih naljepnica na mašini,te da če mi se javiti za 6 dana.
Pa javim kasnije,kako sam prošao.