I Kinezi planiraju više puta lansirati iste rakete

poruka: 3
|
čitano: 2.062
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I Kinezi planiraju više puta lansirati iste rakete".
15 godina
offline
I Kinezi planiraju više puta lansirati iste rakete

nije ni rvacka loša. već desetljećima manje-više uspješno lansiraju sva tri mig-a i vraćaju ih na tlo u jednom komadu, za ponovnu uporabu. ako manitu da. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
I Kinezi planiraju više puta lansirati iste rakete

Sličnu tehnologiju, podsjetimo, počela je razvijati i Europska svemirska agencija.

 

 

Kina je skolski primjer zasto demokracija nije dobar sistem za zamlje u razvoju, a u pojedinim slucajevima ni za razvijene zemlje

 
2 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: I Kinezi planiraju više puta lansirati iste ra
Predator003:

Ne mora biti formalna diktatura, ali mora biti cilj vladajućih pošto-poto razviti ekonomiju.

Južna Koreja je napravila fenomenalan posao - kombinacijom demokracije i direktnog utjecaja na ekonomiju kroz ciljane naredbe ofređenim subjektima da se od “sutra” prime novog posla. Jako dobar primjer je teška metalurgija. Zemlja nema rudnika željeza a štancaju jedan prekooceanski brod dnevno. Za početak priče su od fonda koji je išao preko svjetske banke tražili kredit od pet milijardi dolara na što su ih ovi ismijali. A vidi danas...

To je primjer i za naše današnje uvjete, što nam savjetuje još uvijek aktivna Svjetska banka i njeni poslušnici Milanović, Plenky i ostali - idite na ekskluzivniju hranu i ekskluzivniji turizam, teorija takozvane komparativne prednosti ili u prijevodu teorija napretka za bezidejne retardirane ljenčine.
Ja rekoh
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2020 20:58 (Feudalac).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice