Amerikanci na aparatima!
Kineski kvantni algoritam za razbijanje koda uznem
- poruka: 12
- |
- čitano: 21.771
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Amerikanci na aparatima!
Na kvantnim aparatima!
Ako je ovo istina svi ćemo bit na aparatima jer ćemo izgubit i onaj zadnji komad privatnosti. Jedino što mi nije jasno zašto bi kinezi javno objavili ovakvu informaciju, jer bi u suprotnom godinama mogli prisluškivat sve moguće na svijetu... tako da i ja nekako sumnjam u sve ovo.
sva sreća da nisam amerikanac i ne osjećam se nimalo uznemireno.
Amerikanci na aparatima!
Na kvantnim aparatima!
na kvantitativnima..
- kao i sam odgovor o razbijanju, snaga-količina je i dalje primarni kriterij razbijanja enkripcija i dalje u domeni teorije 'za nekoliko godina ili desetljeća..' odnosno način kako zabrinuti protivnike u vojnim igrama, više igrokazi ili način kako od kongresa dobiti dovoljno novca itd..
"Naša studija ubrzava primjenu trenutnih bučnih kvantnih računala..."
Mislim da je bolje prevesti "noise" u ovom slučaju kao šum, a ne buku
Bud does it run Crysis?
Da, pitanje je zašto tako nešto objaviti. Da je sigurno da radi, čuvali bi to kao tajnu.
Kao i u slučaju da netko nađe matematičku metodu koja pojednostavljuje faktorizaciju velikih brojeva.
S druge strane, i život može biti u pitanju, sjetimo se kako su završili iranski nuklearni znanstvenici.
S treće strane, imamo i mi kvantni AI chatbot - ihusha.
Kvalitet je sukladan državi u kojoj je izrađen, chatGPT je puno koherentniji
Da, pitanje je zašto tako nešto objaviti. Da je sigurno da radi, čuvali bi to kao tajnu.
Kao i u slučaju da netko nađe matematičku metodu koja pojednostavljuje faktorizaciju velikih brojeva.
S druge strane, i život može biti u pitanju, sjetimo se kako su završili iranski nuklearni znanstvenici.
a gle, objavili su oni i da je zabranjen deepfake produkcija stvarnih osoba...
jest da je to prije svega radi glavonja u CK, ali time je i zakonska osnova za sve njihove građane...
daj mi reci, što će Plenky izjaviti - što smo postigli u Hrvatskoj?
složili paletu cigli za obnovu Banije ?