On je govorio o ljudima kojima je to jedino veselje u životu i tu je end of story.
Pa kakvo je to jedino veselje imati najskuplji telefon? Za taj novac bi se mogli puno bolje veseliti na neki drugi način.
On je govorio o ljudima kojima je to jedino veselje u životu i tu je end of story.
Pa kakvo je to jedino veselje imati najskuplji telefon? Za taj novac bi se mogli puno bolje veseliti na neki drugi način.
Ja to ne znam, a ne znaš ni ti. Možeš samo komentirati na način da izražavaš svoje mišljenje, a ne tuđe razmišljanje ocjenjivati na temelju svog.
Nemojte biti naivni kupujte u EU jer cijene su €200 niže nego u HR.
A Hrvatska je, gdje?!?!?!
Na balkanu.
Možda tvoja želja ali stvarnost te opovrgava, zbog zoga i jesi u Hrvatskoj u EU.
Nemojte biti naivni kupujte u EU jer cijene su €200 niže nego u HR.
A Hrvatska je, gdje?!?!?!
Zemljopisno i politički u EU ali mentalno duboko u shupku Europe aka Balkan ili kako je mnogim Hrvatima draže kazati jugoistoku Europe.
Ništa nje preko noći nastalo niti nestalo.
Osim toga, teško je promijeniti mentalni sklop naroda koji je preko 100 god. bio pod konstantnim utjecajem drugih naroda i državnih aparata koji su mu konstntno govorili kako nije sposoban, ništa ne vrijedi, kako je genocidan ili je u najmanju ruku isti kao i oni sami (jedan od zadnjih narativa tko nas bre zavadi aka region isvi smo mi balkan politike).
Tako da, nije lako "odrasti" i iznova početi vjerovati u sebe i svoje sposobnosti (a osim toga nije da se drugi ne trude osporiti kada god i kako god mogu).
Odlično!
a cuj nismo svi, isti nekom je gust postrosit 1k ojra na neko putovanje, nekom na skijanje, nekom na tjedan przenja na moru... sto ljudi, sto cudi..
Iz iskustva rada s ljudima mislim da je dobro pogodio u čemu je problem. Taština je prokleta stvar.
Ovo zadnje je ljudima teško objasniti jer sve percipiraju kroz brandove koje im netko servira u medijima i na internetu. Ali to je tako otkako je svijeta. Neće se tu ništa promijeniti osim što si svatko može izabrati prijatelje. Familiju ne može.
Tako se lakše prepoznaju. :-) A i svi ih ostali ih lakše prepoznaju i zaobilaze.