Elipson Prestige Facet 6B BT - Više snage, više lu

poruka: 3
|
čitano: 1.832
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elipson Prestige Facet 6B BT - Više snage, više lu".
12 godina
offline
Elipson Prestige Facet 6B BT - Više snage, više lu

Može li Davore jedna molba ili prijedlog prilikom testiranja zvučnika?

Naime, radi se o tome da stisneš pauzu prilikom reprodukcije zvuka i pojačaš zvučnike na maksimum da provjeriš ima li kakvog šuma i sl.

Ja ovom metodom provjeravam "kvalitetu snage" da se tako izrazim, a zvučna slika je nešto sa svim drugo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
offline
Elipson Prestige Facet 6B BT - Više snage, više lu

Lijepo izgleda, da bih riječ prigovorio, vjerujemd a je nekome i gušt, ali ta "klasa" cijenu opravdava upravo izgledom, postali su ukrasi, statusni simboli nekoga iz nekih pobuda. 
Znam da će me hifisti popljuvati, no znao sam doma puštati ljudima (aktivnim sviračima u bendovima i na koncertima, pa i dobitnicima porina) skorojevićki stvari sa mojih jbl i tannoy sistema preko pojačala sa predpojačalom i biwiringom i blabla, pa potom s banalnog logitech Z533 spojenog na jedan pc... razlikovali su samo potonji i Creativeove gigavorx T40 (jer kreativci nemaju subwoofer). Ostalo je bilo: "a čuj, razlikuje se malo, ali neznam koje je bolje". Valjda mi prostorija nevalja. Bottom line; nebih na kraju ni kupovao odvojene monitor zvučnike da to nije spojeno na glazbene instrumente sa DAW kompom. Ajd jedna pozitivna stvar: preko 5 kila Teški Tannoy je ljosnuo za vrijeme potresa sa stalka, i nije mu ništa. 
... 
sad kad sam nanjurgao, moram priznati i da je cijena jedna relativna stvar: nije nam nikakav problem dati recimo taj novac za grafičku tipa RTX 2070, koja doduše stvarno jest objektivan i lako mjerljiv napredak u odnosu na par godina stariju, ali jednako tako, "rok trajanja" joj je malo dulji od jogurta. Ne u smislu da će se pokvariti, nego postati preslaba. Eto recimo imam u ormaru GTX 580 koju sam kupio kad i tannoye, i koštala je baš oko ovih 4500kn, kao i tannoyi, a ona je sad za razliku od njih maltene bezvrijedna, dok su zvučnicima cijena i funkcionalnost ostali maltene isti. 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
offline
Elipson Prestige Facet 6B BT - Više snage, više lu

Recenzija nije potpuna bez "toe in" zahvata.

 

Možda bi dobili sasvim drugačiju zvučnu sliku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice