Asus ažuriranjem 'pokvario' routere korisnika

poruka: 11
|
čitano: 4.146
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus ažuriranjem 'pokvario' routere korisnika".
21 mjesec

Što je s tom tvrtkom zadnje vrijeme? Maler do malera.

I to baš kad se ja konačno odlučim kupiti njihovu ploču, smeće preskupo superprecijenjeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Opet je Asus negdje zahebo, očito da nekaj ne štima u toj firmi ili ima zbrke na kubik.

AMD,........is that Epyc or what?
Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
Re: Asus ažuriranjem 'pokvario' routere korisnika
notloB kaže...

Što je s tom tvrtkom zadnje vrijeme? Maler do malera.

I to baš kad se ja konačno odlučim kupiti njihovu ploču, smeće preskupo superprecijenjeno.

kriza je, racionalizira se poslovanje (otkazi "višku" radne snage, ostalima umanjivanje prava ili bonusa) i to ti je rezultat.

2 godine
rambox kaže...

Opet je Asus negdje zahebo, očito da nekaj ne štima u toj firmi ili ima zbrke na kubik.

Zbog jedne pogreškice na firmware-u ?! 

Rugaš im se, zbog čega točno ?

Trebali bi tebe zaposliti da uvedeš reda. 

合氣道 Paradoxically, the ability to be alone is the condition for the ability to love.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.5.2023 7:06 (Zaporožac).
14 godina
Zaporožac kaže...
rambox kaže...

Zbog jedne pogreškice na firmware-u ?! 

Rugaš im se, zbog čega točno ?

Trebali bi tebe zaposliti da uvedeš reda. 

Nije ovo prvi put da je asus zeznuo. Dosta u zadnje vrime grijese gube puste sponzorske ugovore s velikim tech-youtuberima jer zadnji njihov BETA BIOS update (na koje pise da instaliranjem tog update gubis garanciju)  za njihove high-end maticnim plocama uzrokovalo je przenje X3D procesora od AMD

ulalalalla
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.5.2023 8:04 (MOgY).
2 godine
MOgY kaže...
 jer zadnji njihov BETA BIOS update (na koje pise da instaliranjem tog update gubis garanciju)  za njihove high-end maticnim plocama uzrokovalo je przenje X3D procesora od AMD

Znao sam da mora postojati razlog zbog kojega  ih Rambox mrzi..

Čim je spržen "sveti" AMD, evo ti njega 

合氣道 Paradoxically, the ability to be alone is the condition for the ability to love.
15 godina

Ja sam isto imao problem dva dana, ali je došao update i problem je riješen.

Sva sreća da imam dvije paralelne mreže u kući pa se preživjelo.

0 0 hvala 0
13 godina

Nikad, ali nikad ne ažuriram uređaje i gadgete čim dođe ažuriranje. Uvijek pričekam tjedan dana pa tek onda nadogradim. Upravo zbog mogućih problema; nisam im ja pokusni kunić.

2 0 hvala 0
14 godina

problem je što su ruteri uređaji gdje firmware update ubično namješten na "auto", a to mi je i nekako logično. Ali nelogično mi je izdavanje nadogradnji koje korisnicima "brickaju" rutere. Koji papci testiraju te nadogradnje prije javnog puštanja?

Zamišljam samo što bi bilo da se ovo dogodilo T-comu!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti, prodane duše! Crni vragovi, a i žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
BlackMoon kaže...

problem je što su ruteri uređaji gdje firmware update ubično namješten na "auto", a to mi je i nekako logično. Ali nelogično mi je izdavanje nadogradnji koje korisnicima "brickaju" rutere. Koji papci testiraju te nadogradnje prije javnog puštanja?

Možda bi narod konačno izašao na ulice

14 godina
miki_the_pirat kaže...
BlackMoon kaže...

Možda bi narod konačno izašao na ulice

-ili na krovove? (digitalizacija, iptv-dvbt..) popravljajući antene i kablove :)

-problem je automatika.. takve stvar se nikad (za istač) ne rade automatikom, isključivo admin koji zna što radi + backup.. i to ne prvi dan, kao što marko gore kaže, tjedan kasnije ako je potrebno-korisno (u većini slučajeva je nepotrebno, tj router-mreža-sigurnost je jedan od izuzetaka..)

-ekšli, na pomolu je opet jedna od epizoda koja drma cijeli svijet (ili internet-mrežu, sinonimi) .. već desetak godina mir pa je red malo prodrmati (spectre&melt..) i tad je asus 'nevin' tj to su stvari koje rade jači-iznad, prvi-drugi ešalon, dok se za prvi iz sigurnosnih razloga ne navodi po medijima, glavne mrežne distre-rupe, banke, države, infrasktruktura.. možda su rusi, možda marsovci, možda ujkosem..

+btw, beta bios, uvjek ima upozorenje, tj zato se i naziva beta.. dok se svako čačkanje juzera jamstveno ograđuje od štete-naknade ako je juzer uzrokovao kvar npr COom-pregaranjem i sl. .. dok istovremeno upravo takve stvari omogućavaju, tj dvostruka mjerila, biti i jeben i pošten.. :) .. no to je pravni govor-genetička rutina.. juzer treba izbjegavati beta, tester je pak onaj tko to radi i prihvaća rizik + oem ga sponzorira pa će mu dati novi hr kad sprži stari i svi su sretni, .. itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice